• Miere Cremă
Miere Cremă

Miere Cremă

Description

Mierea cremă, mierea pastă sau mierea cremizată este acea miere la fel de naturală ca oricare alta, dar a cărui proces de cristalizare natural este sub control pentru a conduce la obținerea unui produs cu o textură foarte fină, o consistență cremoasă și un gust mult mai plăcut. Fiind ușor tartinabilă, Goldenbee - Miere Cremă este mult mai acceptată la momentul consumului în special de către copii. Obținerea mierii cremă (Goldenbee - Miere Cremă) are la bază procedura studiată și brevetată în 1935 de Dyce E. J. în timp ce studia la Universitatea Cornell din SUA, cercetător care a vizat cunoasterea aprofundată a fenomenului natural de cristalizare a mierii. Prin aplicarea acestui procedeu se previne cristalizarea grosieră a unor sortimente de miere care în mod natural produc cristale cu o granulație mare, ceea ce o face uneori neplăcută ca aspect si consistență. Unele mieri care cristalizează natural dezvoltă și o masă solidă și densă, fapt ce o face greu de preluat și utilizat. Pentru stimularea formării cristalelor de dimensiune dorită, în masa mierii naturale, lichefiate, se utilizează o miere cu cristale fine (miere de rapiță sau miere cristalizată și “măcinată” fin), într-o cantitate mică, în scopul așa zisei “însămânțării“ a mierii. Prin înglobarea și omogenizarea cristalelor fine după o anumită tehnică, mierea va cristaliza în perioada următoare pornind de la forma și mărimea cristalelor introduse. Procedeul presupune un control atent al tuturor etapelor și condițiilor de cristalizare a mierii în paralel cu păstrarea tuturor proprietăților mierii. Goldenbee - Miere Cremă este deci o miere complet naturală, care cristalizează în mod natural, dar controlat și care, prin textura sa și aroma mult mai pronunțată, va fi mai apreciată de consumator. Goldenbee - Miere Cremă poate fi utilizată pentru înglobarea altor ingrediente naturale în scopul diversificării și realizării de mixuri pe bază de miere, fiind mult mai savuroasă pentru consum. Păstrarea mierii cremă se poate face la frigider sau la temperatura camerei, dar la mai puțin de 25°C, deoarece la temperaturi mai mari există riscul relichefierii sau lichefierii parțiale. Important pentru consumul de miere! Mierea este sigură pentru consum la orice vârstă, cu excepția copiilor de sub 1 an, a persoanelor alergice la produse apicole și a celor cu diabet, care ar trebui să o consume doar la recomandarea unui medic!

Similar products

Reviews ( Reviews)

This product has no review.

Be the first to write a review

Do you own or have seen the product?

Tell us your opinion and rate it

Add review

From the same manufacturer