69 products
Miere de Manuka MGO 514+ ( UMF 15+ ), 250g, Pachet 4 bucati

Miere de Manuka MGO 514+ ( UMF 15+ ), 250g, Pachet 4 bucati

Product Details

Miere de Manuka MGO 514+ ( UMF 15+ ), 250g Descriere: Ce este mierea de Manuka? Mierea de Manuka este considerată cel mai puternic antibiotic natural cunoscut. Mierea de Manuka, un produs unic în lume, este adunată şi preparată de albine din florile cu parfum proaspăt ale arbustului de Manuka (Leptospermum Scoparium), originar din Noua Zeelandă.        Spre deosebire de alte tipuri de miere, mierea de Manuka este singura miere medicinală din lume, certificată și recunoscută de către autoritățile medicale, în urma numeroaselor studii științifice extrem de riguroase. Putem spune că mierea de Manuka este un medicament cu un mare avantaj pe care medicamentele de sinteză nu îl au: nu are efecte adverse. Prin actiunea sa, aceasta miere distruge stafilococul auriu si de asemenea ridica nivelul imunitatii. Este atat de eficienta, incat multi doctori din strainatate o folosesc pe post de tratament atat in combaterea stafilococului auriu, cat si in combaterea helicobacter pylori, cu rezultate fantastice. Prin eficienta ei in combaterea acestor bacterii, ea a devenit cunoscuta ca fiind cel mai puternic antibiotic natural din lume. Mierea de Manuka are în mod natural un conţinut bogat în Metilglioxal (MGO™), substanţă responsabilă pentru efectul antibacterian al acestui produs apicol. Beneficii:   Afectiuni Gastro - Intestinale Afectiuni ale Aparatului Respirator   Afectiuni ale Epidermei Afectiuni ale Cavitatii Bucale  Helicobacter Pylori  Stafilococ Auriu  Herpes  Paradontoza    Ulcer   Rinita  Psoriazis   Candida Bucala    Gastrita  Dureri in gat  Eczeme  Gingivita  Reflux Gastroesofagian   Astm  Arsuri  Afte  Halena Digestiva (miros neplacut in stomac)  Tuse Cronica/ Tabagica Intepaturi de insecte        Pneumonie  Alunite      Bronsita Cronica  Acuta  Acnee    100% RAW (nepasteurizat / netratat termic) Produs DOAR in NOUA ZEELANDA, (in ariile izolate, fara poluare)   Nu contine organisme modificate genetic (GMO)   Este considerata cel mai puternic antibiotic natural DIN LUME    Stupurile sunt facute din materiale care nu dauneaza mediului inconjurator   Ambalajele nu contin substante BPA              Toata mierile de manuka raw provin din ariile izolate si curate din partea de Sud a Noii Zeelande.S-a descoperit ca mierea de manuka are calitati antibacteriene mai mult decat restul tipurilor de miere. Aceasta activitate antibacteriana este masurata in laborator si ii sunt atribuite numere care indica gradul de putere.       Inca din cele mai vechi timpuri, populatia triburilor Maori se trateaza cu leacuri obtinute din florile si frunzele arborelui de Manuka, traditie transmisa de mii de ani din generatie in generatie.    Despre MGO™, factorul unic al mierii de Manuka MGO™, factorul unic al mierii de Manuka este o componentă terapeutică care are rolul de a indica puterea antibacteriană a acestui produs apicol. Proprietățile antibacteriale sunt cu atât mai mari cu cât nivelul MGO™ este mai mare. MGO™ este marcă înregistrată și doar mierea testată în mod independent de către laboratoarele certificate și autorizate din Noua Zeelandă poate purta această etichetă.  Componentele mierii de manuka:   Toate tipurile de miere conțin o enzimă numită glucozoxidază. Această enzimă, care este introdusă în miere datorită albinelor, eliberează încet peroxidul de hidrogen, care are are rol antiseptic. Mierea de manuka are insa si alte componente care îi conferă calități antibacteriene exceptionale. Mod de administrare:   Uz intern: 2 -3 lingurițe pe zi dimineața și seara, înainte de masă; Uz extern: aplicați direct pe piele și protejați zona cu o compresă; Uz cosmetic: ca ingredient în diverse măști cosmetice pentru față și păr.     Mierea de manuka este o adevărată minune a naturii, deoarece pe langa peroxidul de hidrogen și o altă componentă “non peroxidică”, care este mult mai puternică. Principalul compus al mierii de manuka este metilglioxalul (MG). MG este un component care se mai regăsește si în alte tipuri de miere, dar în cantități mult mai mici decat in mierea de manuka. În mierea de manuka MG rezulta din conversia altui compus – dihidroxiacetona – care se regăsește în concentrații foarte mari în nectarul florilor de manuka. Metilglioxalul este cel care conferă mierii de manuka excepționala putere antibacteriană. Cu cât concentrația de MG este mai mare, cu atât este mai puternic efectul antibiotic. Cantitate: 250g
69 products

Reviews (16 Reviews)

General rating

4.5 (16 Reviews)

Do you own or have seen the product?

Tell us your opinion and rate it

Add review