Product Details
Miere de Manuka MGO 1050+, 250g Watson & Son Descriere: Mierea de Manuka este considerată cel mai puternic antibiotic natural cunoscut. Mierea de Manuka, un produs unic în lume, este adunată şi preparată de albine din florile cu parfum proaspăt ale arbustului de Manuka (Leptospermum Scoparium), originar din Noua Zeelandă. Spre deosebire de alte tipuri de miere, mierea de Manuka este singura miere medicinală din lume, certificată și recunoscută de către autoritățile medicale, în urma numeroaselor studii științifice extrem de riguroase. Putem spune că mierea de Manuka este un medicament cu un mare avantaj pe care medicamentele de sinteză nu îl au: nu are efecte adverse. Prin actiunea sa, aceasta miere distruge stafilococul auriu si de asemenea ridica nivelul imunitatii. Este atat de eficienta, incat multi doctori din strainatate o folosesc pe post de tratament atat in combaterea stafilococului auriu, cat si in combaterea helicobacter pylori, cu rezultate fantastice. Prin eficienta ei in combaterea acestor bacterii, ea a devenit cunoscuta ca fiind cel mai puternic antibiotic natural din lume. Mierea de Manuka are în mod natural un conţinut bogat în Metilglioxal (MGO™), substanţă responsabilă pentru efectul antibacterian al acestui produs apicol. Beneficii: Afectiuni Gastro - Intestinale Afectiuni ale Aparatului Respirator Afectiuni ale Epidermei Afectiuni ale Cavitatii Bucale Helicobacter Pylori Stafilococ Auriu Herpes Paradontoza Ulcer Rinita Psoriazis Candida Bucala Gastrita Dureri in gat Eczeme Gingivita Reflux Gastroesofagian Astm Arsuri Afte Halena Digestiva (miros neplacut in stomac) Tuse Cronica/ Tabagica Intepaturi de insecte Pneumonie Alunite Bronsita Cronica Acuta Acnee 100% RAW (nepasteurizat / netratat termic) Produs DOAR in NOUA ZEELANDA, (in ariile izolate, fara poluare) Nu contine organisme modificate genetic (GMO) Este considerata cel mai puternic antibiotic natural DIN LUME Stupurile sunt facute din materiale care nu dauneaza mediului inconjurator Ambalajele nu contin substante BPA Toata mierile de manuka raw provin din ariile izolate si curate din partea de Sud a Noii Zeelande.S-a descoperit ca mierea de manuka are calitati antibacteriene mai mult decat restul tipurilor de miere. Aceasta activitate antibacteriana este masurata in laborator si ii sunt atribuite numere care indica gradul de putere. Inca din cele mai vechi timpuri, populatia triburilor Maori se trateaza cu leacuri obtinute din florile si frunzele arborelui de Manuka, traditie transmisa de mii de ani din generatie in generatie. Despre MGO™, factorul unic al mierii de Manuka MGO™, factorul unic al mierii de Manuka este o componentă terapeutică care are rolul de a indica puterea antibacteriană a acestui produs apicol. Proprietățile antibacteriale sunt cu atât mai mari cu cât nivelul MGO™ este mai mare. MGO™ este marcă înregistrată și doar mierea testată în mod independent de către laboratoarele certificate și autorizate din Noua Zeelandă poate purta această etichetă. Componentele mierii de manuka: Toate tipurile de miere conțin o enzimă numită glucozoxidază. Această enzimă, care este introdusă în miere datorită albinelor, eliberează încet peroxidul de hidrogen, care are are rol antiseptic. Mierea de manuka are insa si alte componente care îi conferă calități antibacteriene exceptionale. Mod de administrare: Uz intern: 2 -3 lingurițe pe zi dimineața și seara, înainte de masă; Uz extern: aplicați direct pe piele și protejați zona cu o compresă; Uz cosmetic: ca ingredient în diverse măști cosmetice pentru față și păr. Mierea de manuka este o adevărată minune a naturii, deoarece pe langa peroxidul de hidrogen și o altă componentă “non peroxidică”, care este mult mai puternică. Principalul compus al mierii de manuka este metilglioxalul (MG). MG este un component care se mai regăsește si în alte tipuri de miere, dar în cantități mult mai mici decat in mierea de manuka. În mierea de manuka MG rezulta din conversia altui compus – dihidroxiacetona – care se regăsește în concentrații foarte mari în nectarul florilor de manuka. Metilglioxalul este cel care conferă mierii de manuka excepționala putere antibacteriană. Cu cât concentrația de MG este mai mare, cu atât este mai puternic efectul antibiotic. Standardul Molan Gold: "Molan Gold Standard" este o marca folosita de Watson and Son ca marker al continutului de metilglioxal in Mierea de Manuka. "Molan Gold Standard" este o marca certificata de Guvern care asigura puritatea si calitatea de methylglyoxal gasita in aceasta Miere de Manuka. Acest standard ofera consumatorilor de Miere de Manuka increderea deplina ca produsul cumparat este autentic. Produsele Watson and Son sunt testate si certificate de catre un laborator acreditat din Noua Zeelanda in conformitate cu standardul ISO17025. Standardul Molan a fost dezvoltat si numit de Dr. Peter Molan, care este recunoscut ca fiind unul dintre cei mai buni oameni de stiinta care au studiat beneficiile Mierii de Manuka. Dr. Molan a inceput sa studieze Mierea de Manuka din anul 1981, publicand numeroase lucrari bine cunoscute in reviste stiintifice internationale. Există doar un singur standard care guvernează mierea de Manuka în Noua Zeelandă. Acest standard a fost stabilit de guvernul din Noua Zeelandă prin intermediul Ministerului Industriilor Primare (MPI). Standardul este denumit Manuka Honey Science definition (definiția Științei Mierii de Manuka), care a fost pus în aplicare cu scopul de a autentifica și defini mierea de Manuka din Noua Zeelandă. Acest standard oferă o asigurare țărilor exportatoare cu privire la faptul că primesc o miere autentică de Manuka. Informații de bază Toate tipurile de miere prezintă proprietăți antibacteriene. Caracteristica antibacteriană a mierii este atribuită prezenței de peroxid de hidrogen - un produs secundar al defalcării glucozei prin oxidaza glucozei, o enzimă care este prezentă în mod natural în miere. Peroxidul de hidrogen este sensibil la lumină și se descompune rapid atunci când este expus la lumină sau căldură. Mierea de Manuka este specială deoarece s-a descoperit că, după neutralizarea peroxidului de hidrogen, ea continuă să prezinte proprietăți antibacteriene. Acest lucru a fost menționat ca activitate non-peroxidică (NPA), care ulterior a fost atribuită prezenței de Metilglioxal (MGO). Metodologia explicată Toată mierea etichetată ca miere de Manuka pentru export, trebuie să fie testată de către un laborator acreditat de MPI, pentru a asigura respectarea definiției mierii de Manuka. Definiția oficială a mierii de Manuka din Noua Zeelandă este alcătuită dintr-o combinație de cinci atribute (patru markeri chimici din nectar și un marker ADN de la polenul de Manuka). Acest lucru îi permite industriei să: separe mierea de Manuka de alte tipuri de miere să o identifice ca fiind miere de Manuka monofloră sau miere de Manuka polifloră (miere care include Manuka, dar include, de asemenea și nectar colectat de albine din alte surse florale). În plus față de acest standard, societățile de miere de Manuka pot alege, de asemenea, să includă și alte sisteme de clasificare pe etichetele lor, cu condiția ca mențiunile să fie adevărate, exacte și fără să inducă în eroare în nici un fel. Cel mai bun mod de a ști dacă o miere de Manuka este autentică, este să ne asigurăm că pe etichetă este înscris „Ambalat în Noua Zeelandă”, deoarece acest aspect certifică faptul că a fost supusă regimului strict de testare al MPI și îndeplinește definiția și standardele necesare. Există mai multe sisteme de clasificare diferite utilizate în piață, cele mai importante precum și o scurtă explicație pentru fiecare, fiind enumerate mai jos. MGO - metilglioxal Metilglioxalul (MGO) este un compus care apare din punct de vedere organic, descoperit în mierea de Manuka. MGO provine din compusul dihidroxiacetonă (DHA), care este prezent în nectarul florilor de Manuka, în proporții diferite. DHA este transformat în mod natural în MGO în timpul producției de miere în stup și în mierea de Manuka proaspăt extrasă. În timp ce majoritatea tipurilor de miere conține cantități mici de MGO, mierea de Manuka conține niveluri mult mai ridicate. MGO este în prezent cel mai frecvent sistem de clasificare pe piață. Nu este o marcă comercială, astfel că orice societate poate alege să adopte acest sistem de clasificare. Spectrul de clasificare pornește de la un nivel de 30+ (miere polifloră de Manuka) și poate ajunge până la 1100+ (25+). MGO este cel mai bun indicator al eficacității mierii de Manuka. MGS - Molan Gold Standard Standardul Molan Gold (MGS) evaluează compusul natural Metilglioxal (MGO) descoperit în mierea de Manuka. Acest standard a fost dezvoltat și denumit după omul de știință Dr. Peter Molan, care a descoperit proprietățile anti-bacteriene speciale în mierea de Manuka. MGS clasifică mierea de Manuka pe o scară de la 5+ până la 25+ și se corelează cu diferite nivele naturale de MGO descoperite în mierea de Manuka și asigură puritatea și calitatea. Marca comercială MGS este deținută de Oha Honey, iar utilizarea sa a fost aprobată de MPI. UMF – (Unique Manuka Factor) Factorul Unic Manuka UMF este o marcă comercială deținută de Asociația Mierii de Manuka cu Factor Unic (UMFHA). UMFHA nu este un organism de guvernare privind reglementarea mierii de Manuka, este o organizație comercială cu membri voluntari, în cadrul căreia membrii plătesc o taxă de licență pentru utilizarea mărcii comerciale UMF. Acest sistem de clasificare măsoară nivelurile de DHA și MGO și testează prezența leptosperinei. Cifrele utilizate variază de la un 5+ la 25+. K Factor KFactor este un sistem de clasificare creat și utilizat exclusiv de Wedderspoon. Metodologia acestui sistem se bazează pe măsurarea nivelului de polen din mierea de Manuka, iar cifrele acestuia 12+, 16+ și 22+ reprezintă diferite niveluri de polen din mierea de Manuka (adică 65%, 75% și 90%). Sistemul de clasificare KFactor este destul de diferit față de UMF si MGO. Acesta măsoară markeri, cum ar fi puritatea, enzimele vii, peste 250 de compuși chimici, DHA, cantitățile de polen, nivelurile pH-ului, nivelurile de antioxidanți și compuși fenolici. Sistemul de clasificare KFactor nu măsoară nivelurile de MGO, NPA sau al leptosperinei. Există probleme cunoscute în jurul utilizării cantității de polen pentru a măsura calitatea mierii de Manuka. Mierea de Kanuka (care este foarte similară cu Manuka dar fără MGO) are polen identic și, prin urmare, nu pot fi distinse prin această metodă de testare. Activitate Bioactivă/Activă/Totală Unele societăți comercializează mierea de Manuka pe baza activității bioactive, active sau totale, care are la bază atât activitatea peroxidului de hidrogen cât și inactivitatea peroxidului de hidrogen. Deoarece peroxidul de hidrogen se degradează rapid, nivelul bioactiv al mierii poate fi foarte instabil. Acest lucru poate însemna că afirmațiile cu privire la activitatea bioactivă, activă și totală, pot fi nefiabile și ușor înșelătoare. Clasificarea OHA Honey Când borcanul dumneavoastră de miere Oha Honey poartă clasificarea Certificată MGO sau Standardul Molan Gold, puteți fi sigur că ceea ce cumpărați, a fost testat riguros pentru conținutul său de metilglioxal și certificat de către un laborator acreditat complet independent din Noua Zeelandă, în conformitate cu standardul ISO17025. Un certificat de laborator pentru orice lot de miere de Manuka Oha este disponibil la cerere. Noi utilizăm Standardul Molan Gold pentru a oferi clienților noștri încrederea totală că produsele achiziționate dețin o evaluare exactă, pe bază științifică, a conținutului de metilglioxal menționat. Tabelul înscris în pagina următoare prezintă corelația dintre MGS și MGO în comparație cu UMF. Corelarea sistemului de clasificare MGO (mg / kg) UMF MGS MGO (mg / kg) ≥83 5+ 5+ ≥100 ≥182 8+ 8+ ≥200 ≥263 10+ 10+ ≥300 ≥356 12+ 12+ ≥400 ≥572 16+ 16+ ≥600 ≥696 18+ 18+ ≥700 ≥829 20+ 20+ ≥800 Pentru mai multe detalii puteti vizualiza siteul oficial: https://www.mgs.org.nz/ Cantitate: 250gUseful links
Miere de manuka Watson-and-SonMiere de manuka fabricate de plantum.roMiere de manuka Reduceri de la 50%Miere de manuka NegruMiere de manuka Negru Watson-and-SonYou`ve viewed 48 of 69 products
Reviews (16 Reviews)
General rating
4.5 (16 Reviews)