Product Details
Vezi aici alte Produse Similare (click aici) Faina de Canepa Proteica, 500g Canah Descriere: Făina Proteică de Cânepă 500 g Hemp Essentials este realizată folosind metode tradiţionale într-un sistem modern de producţie: presare la rece a seminţelor de cânepă, măcinare cu pietre de moară şi cernere. Combinaţia echilibrată dintre fibre şi proteine face Făina Proteică de Cânepă 500 g Hemp Essentials un ingredient potrivit în dietele vegane, vegetariene, în cele fără gluten, fără lactoză sau fără zahăr. Făină Proteică de Cânepă 500 g Hemp Essentials e un produs Canah, realizat într-un sistem de management al siguranţei alimentare codificat ISO 22000 certificat de TÜV Rheinland. Produsul este împachetat în ambalaje cu certificare „food grade” (destinate ambalării produselor alimentare), care permit resigilarea prin închiderea tip „fermoar”. Ingrediente: 100% Pudră proteică din seminţe întregi de cânepă, presate la rece și măcinate în moară cu pietre. Depozitare: În spațiu întunecos, uscat, fără miros, maxim 25°C. A se depozita în frigider după deschiderea ambalajului. Termen de valabilitate: 24 luni în pachetul original, sigilat, atmosferă etanș și ambalaj rezistent la lumină. Beneficii: Bogată în proteine – conţine 33% proteină completă, cu toţi aminoacizii esenţiali, în proporţii diferite Bogată în fibre (36%), în principal insolubile Bogată în minerale precum potasiu, fosfor, magneziu, fier, zinc, cupru şi mangan. Datorită faptului că nu au fost depistaţi alergeni în compoziţia seminţelor de cânepă şi a grijii cu care Canah face selecţia materiei prime, Făina Proteică de Cânepă 500 g Hemp Essentials este potrivită pentru persoanele care au intoleranţă la lactoză sau gluten şi pentru cei sensibili la alţi alergeni. Mod de consum: Bogăţia de proteine, fibre şi minerale din Făina Proteică de Cânepă Hemp Essentials creşte valoarea nutritivă a oricărui preparat în care aceasta este adăugată. Făina de Cânepă Hemp Essentials poate fi folosită creativ în reţetele de pâine, turte, covrigei, paste făinoase, crackers, biscuiţi săraţi şi pentru a face deserturi sănătoase (plăcinte, muffins, tarte etc.). Recomandăm folosirea făinii de cânepă în raport de 1:5 în amestec cu alte tipuri de făină. Pot fi utilizate făinurile tradiţionale, de grâu sau de secară. Combinaţia se poate face şi cu făinuri fără gluten (orez, amarant sau chia), obţinând produse pentru dietele persoanelor cu intoleranţă la gluten. Păstrează produsul în loc uscat, ferit de razele soarelui iar după desigilare la frigider. Ambalajul este prevăzut cu un sigiliu încorporat, tip „fermoar”. Valori nutritionale: Nutrienti 100gr %CR¹ / 100gr Valoare energetică 1283 Kj 15.30% 306Kcal 15.30% Grăsimi 9g 13.10% din care -acizi grași saturați 1.2g 6.00% -acizi grași imononesaturați 2g -acizi grași polinesaturați 6g Glucide 5.4g 2.10% din care – zaharuri 3.5g 3.90% Fibre 36g Proteine 33g 66.00% Sare² 0.23g Vitamine și minerale % din VNR¹ Potasiu 1031mg 52% Fosfor 1157mg 165% Magneziu 543mg 145% Fier 11mg 76% Zinc 9.5mg 95% Cupru 1.5mg 150% Mangan 11.0mg 550% Aceste valori pot varia datorită caracterului natural al materiei prime. ¹ CR- Consumul de referință al unui adult obișnuit (8400kj/2000kcal); VNR – valori nutriționale de referință. ² Conținutul de sare este datorat exclusiv prezenței în mod natural a sodiului. Cantitate: 500 g Vezi aici alte Produse Similare (click aici)Useful links
Fainuri si tarate Canah-InternationalFainuri si tarate fabricate de plantum.roFainuri si tarate Reduceri de la 50%Fainuri si tarate GriFainuri si tarate Gri Canah-InternationalYou`ve viewed 48 of 68 products
Reviews (16 Reviews)
General rating
4.5 (16 Reviews)