4 products
Product Details
Catina alba, cunoscuta in unele parti si sub numele de catina de rau sau simplu catina (nume stiintific Hippophaë rhamnoides L.), este un arbust foarte ramificat si spinos care creste in Romania incepand din nisipurile si pietrisurile litorale pana in regiunile muntoase, alcatuind uneori cranguri si tufisuri destul de intinse. Catina alba se utilizeaza deopotriva in industria alimentara, in silvicultura, in farmacie dar si ca planta ornamentala. Fructul de catina contine de doua ori mai multa vitamina C decat macesul si de 10 ori mai mult decat citricele. In fructele coapte continutul depaseste 400-800 mg la 100 g suc proaspat. Alte vitamine prezente in fruct sunt A, B1, B2, B6, B9, E, K, P, F. Mai regasim celuloza, betacaroten (intr-un procent net superior celui din pulpa de morcov), microelemente ca fosfor, calciu, magneziu, potasiu, fier si sodiu, uleiuri complexe, etc. Ambalare Sticla Compozitie extract din fructe proaspete de catina alba - 60% apa demineraliza - 29.68% hyper stevia rebaudiana - 10% conservant (benzoat de sodiu) Utilizare Uz intern Efecte intarirea imunitatii benefic in afectiuni reumatice si disfunctii renale combate stresul oxidativ tonifica sistemul nervos Administrare Doza medie este de 3-4 linguri pe zi; doza maxima este de 6 linguri pe zi, dizolvat in apa minerala sau plata, dupa mesele principale, in cura de 6 saptamani, pauza 7 zile si cura se poate relua.Useful links
Sirop de catina HypericumSirop de catina fabricate de plantum.roSirop de catina Reduceri de la 50%Sirop de catina MaroSirop de catina Maro HypericumReviews (16 Reviews)
General rating
4.5 (16 Reviews)