17 products
Product Details
Miere de Salcam Bio, 500g Apiland Descriere: Ce este mierea crudă? Datorită proprietăților sale curative, mierea crudă a fost folosită încă din timpuri străvechi atât ca un produs alimentar cât și ca un medicament. Însă, pentru a nu-și pierde calitățile sale excepționale, mierea trebuie să fie consumată în forma ei pură, neprelucrată. Mierea crudă sau mierea vie este mierea nepasteurizată, aflată în starea ei naturală așa cum a fost extrasă din stup, fără a fi încălzită, conținând particule de polen și ceară. O altă caracteristică a mierii crude este că, dupa un timp, aceasta începe să cristalizeze, lucru rar întâlnit la mierea de pe rafturile supermarketurilor. Mierea crudă conține enzime, vitamine, antioxidanți puternici și alte substanțe nutritive naturale. Pentru a-și păstra toate proprietățile benefice, mierea nu trebuie încălzită la o temperatură peste cea normală a stupului, de aproximativ 35 - 40 grade Celsius. Mierea crudă este considerată un aliment foarte valoros, fiind indicată în alimentația bătrânilor, copiilor, femeilor gravide sau care alăptează, sportivilor, având efectul de a crește rezistența la efort fizic și intelectual și de a energiza organismul în cazuri de surmenaj, oboseală, astenie. Beneficiile mierii crude de salcâm Apiland: Dintre toate tipurile de miere, mierea crudă de salcâm este cea mai bogată în fructoză, motiv pentru care cristalizează greu. Una din calitățile deosebite ale acesteia este de calmare a tusei, având proprietăți antiseptice. Mierea crudă de salcâm reprezintă un excelent tonic pentru copii, bătrâni, gravide sau persoane aflate în perioada de recuperare după o boală sau operație. De asemenea, aceasta calmează sistemul nervos, combate oboseala, astenia sau nevrozele. Mierea crudă de salcâm ajută la diminuarea acidității gastrice și la tratarea ulcerului, calmând durerile de stomac. Mierea crudă de salcâm este asimilată foarte ușor de organism, oferind energie și întărind sistemul imunitar. Aceasta conține vitaminele B1, B2, B6, B12, enzime, flavoane, flavonoide, fitohormoni, compuși aromatici, acizi organici (lactic, oxalic, citric, malic), dextrină, compuși ai azotului, în total peste 400 de substanțe. Mierea crudă de salcâm este preferată în special de copii pentru că are un gust dulce şi nu are o aromă atât de puternică ca alte sortimente. În plus, dintre toate tipurile de miere, mierea de salcâm are aciditatea cea mai scăzută. Mierea crudă de salcâm este un substitut perfect al zahărului, fiind bogată în substanțe nutritive și antioxidanți. Pentru că nu modifică gustul și aroma băuturilor, mierea crudă de salcâm este un foarte bun îndulcitor. Mierea crudă de salcâm este eficientă în ameliorarea și tratarea diferitelor afecțiuni: Excelent tonic pentru copii, gravide, convalescenți Calmează tusea, având proprietăți antiseptice Combate oboseala Înlătură astenia și nevrozele Diminuează aciditatea gastrică Ajută la tratarea ulcerului gastroduodenal COMPOZIȚIE: miere 100% naturală Țara de proveniență: România De reținut! O miere prelucrată termic se găsește întotdeauna în stare lichidă. În mod natural, mierea crudă de calitate superioară cristalizează după un interval de timp mai lung sau mai scurt, în funcție de originea florală, altfel spus de raportul fructoză/glucoză. Cantitate: 500 gUseful links
Miere de salcam ApilandMiere de salcam fabricate de plantum.roMiere de salcam Reduceri de la 50%Miere de salcam Galben mustarMiere de salcam Galben mustar ApilandReviews (16 Reviews)
General rating
4.5 (16 Reviews)