17 products
Product Details
Vinul spumant este obținut prin fermentație naturală şi este caracterizat de o efervescenţă intensă, răcoroasă. Asemenea vinurilor obişnuite, vinurile spumante prezintă diferite grade de dulceaţă, în funcţie de concentraţia de zahăr pe care o conţin. De obicei acestea sunt albe sau rose, rareori roşii şi sunt clasificate astfel: brut natural, extra brut, brut, extra sec, sec, demisec şi dulce. Sortimentele spumante sunt supuse procesului de fermentare de două ori, cea de-a doua etapă fiind responsabilă cu obţinerea perlajului specific. În cazul fermentaţiei secundare, producătorii optează fie pentru metoda Champenoise, fie pentru metoda Charmat. Pentru a păstra cât mai mult timp perlajul şi aroma sortimentelor spumante, acestea se servesc în pahare înalte şi subţiri.Useful links
Home > vinuri > vin spumant dirom-v.roHome > vinuri > vin spumant fabricate de dirom-v.roHome > vinuri > vin spumant Reduceri de la 50%Home > vinuri > vin spumant MaroHome > vinuri > vin spumant Maro dirom-v.roReviews (16 Reviews)
General rating
4.5 (16 Reviews)