• Boxa portabila Niceboy Raze Radion 4, 30 W, Bluetooth, FM, USB, AUX, MicroSD, Functie powerbank, IP67, Microfon (Negru/Albastru)
Boxa portabila Niceboy Raze Radion 4, 30 W, Bluetooth, FM, USB, AUX, MicroSD, Functie powerbank, IP67, Microfon (Negru/Albastru)

Boxa portabila Niceboy Raze Radion 4, 30 W, Bluetooth, FM, USB, AUX, MicroSD, Functie powerbank, IP67, Microfon (Negru/Albastru)

269.99 lei

Description

RAZE Radion 4   Pentru petreceri sub cerul liber, antrenamente in aer liber sau oriunde va duce drumul – Niceboy RAZE Radion 4 fara fir va fi insotitorul dumneavoastra ideal. Este etans, poate functiona fara oprire timp de 24 de ore, poate fi folosit pentru apeluri si chiar pentru a va incarca mobilul sau tableta.   Performanta reala si sunet puternic   Puterea de 30 W si convertoare de 52 mm sunt folosite pentru a va duce la maximum experienta muzicala. Nu vrei doar sa-ti asculti muzica, ci chiar sa o simti in oase? Va puteti bucura de explozia puternica a basului, datorita tehnologiei MaxxBass, si chiar sa conectati doua difuzoare impreuna pentru un sunet de calitate stereo. Si toate acestea vin cu o transmisie perfecta a sunetului, datorita Bluetooth 5.0, care nu este deranjat de intreruperi sau intarzieri.     Radio FM si multe optiuni de redare   Cu functia radio FM, puteti folosi difuzorul RAZE Radion 4 pentru a reda postul dvs. preferat. Sau muzica ta preferata este pastrata pe un card microSD? Sau o unitate flash USB? Sau poate doriti sa ascultati muzica direct de pe tableta sau computer? RAZE Radion 4 poate face totul! Asta pentru ca vine echipat cu o intrare pentru un card microSD, o unitate flash USB (pana la 32 GB) si un cablu cu mufa de 3,5 mm.         Functie powerbank   Printre altele, Niceboy RAZE Radion 4 poate servi chiar si ca powerbank. Pur si simplu conectati dispozitivul la acesta folosind cablul USB.     True Wireless   Folosind functia True Wireless, puteti conecta doua difuzoare pentru a obtine un sunet si mai bun.       Apeluri telefonice wireless   Datorita microfonului integrat, puteti folosi difuzorul pentru a efectua apeluri fara a fi nevoie sa deconectati mobilul.   Muzica si energie pentru mobil toata ziua   Autonomia lunga a bateriei va ofera independenta deplina. Difuzorul wireless RAZE Radion 4 poate reda timp de 24 de ore dupa o singura incarcare! Dar asta nu este tot - functioneaza si ca un powerbank pentru mobil sau tableta. Pur si simplu conectati-l la difuzor folosind conectorul USB si va incepe sa se incarce imediat.     Indiferent de vreme, indiferent de situatie   Fie pe teren, intr-o excursie sau langa piscina, nu trebuie sa va faceti griji cu privire la ploaie sau stropirea cu apa; cu gradul de protectie IP67, boxa RAZE Radion 4 este etans. De asemenea, poate rezista cu usurinta in conditii grele de calatorie, datorita suprafetei sale cauciucate.     Incarcare USB-C   Boxa este incarcata folosind un cablu cu un conector USB-C extins.     Raza mare de actiune   Boxa ofera o gama fiabila de conexiuni wireless, care se intinde pana la 10 metri.     Imperecherea automata     Pur si simplu conectati telefonul mobil la boxa o data si dispozitivele se vor conecta automat data viitoare.

Similar products

Reviews ( Reviews)

This product has no review.

Be the first to write a review

Do you own or have seen the product?

Tell us your opinion and rate it

Add review

From the same manufacturer