• Salewa Caciula Culoarea Verde, De Lana
  • Salewa Caciula Culoarea Verde, De Lana
  • Salewa Caciula Culoarea Verde, De Lana
Salewa Caciula Culoarea Verde, De Lana

Salewa Caciula Culoarea Verde, De Lana

179.9 lei

Description

- Modelul provine din linia de produse Salewa Commited, care sunt fabricate într-un proces de producție responsabil care minimizează impactul negativ asupra mediului.
- Produsul este produs în conformitate cu principiile Fair Wear Foundation, o organizație care asociază mărci de îmbrăcăminte creând produse într-un mod mai sustenabil și mai etic. Produsele marcate cu marca Fair Wear au fost realizate în fabrici care au trecut cu succes un audit extern și oferă angajaților condiții de muncă și remunerație adecvate.
- Modelul este realizat din material Alpine Merino Responsive, care combină lâna naturală merinos cu minerale termo-reactive care recuperează energia infraroșie din corp și apoi o eliberează treptat înapoi în țesutul muscular. Acest lucru are ca rezultat un flux sanguin mai bun, eficiență celulară și un nivel mai ridicat de oxigen în organism, crescând eficiența în timpul activității și accelerând regenerarea. Conținutul ridicat de lână merinos face materialul respirabil, izolator de frig și oferă o senzație plăcută a pielii.
- Model pe două fețe, oferind funcționalitate completă pentru utilizare pe ambele părți.
- Construcția cu două straturi asigură o căldură optimă.
- Finisajul fără sudură mărește confortul de utilizare și nu irită pielea.

Similar products

Reviews ( Reviews)

This product has no review.

Be the first to write a review

Do you own or have seen the product?

Tell us your opinion and rate it

Add review

From the same manufacturer