• Marmot Geaca De Puf Chalsea Femei, Culoarea Violet, De Iarna
  • Marmot Geaca De Puf Chalsea Femei, Culoarea Violet, De Iarna
  • Marmot Geaca De Puf Chalsea Femei, Culoarea Violet, De Iarna
Marmot Geaca De Puf Chalsea Femei, Culoarea Violet, De Iarna

Marmot Geaca De Puf Chalsea Femei, Culoarea Violet, De Iarna

2299.9 lei

Description

- Acest produs este realizat partial din poliester reciclat.
- Membrana NanoPro™ extrem de subțire, impermeabilă, utilizează tehnologia modernă de laminare bazată pe structura porilor microscopici. Datorită aranjamentului lor foarte dens și utilizării unei cantități minime de adeziv pentru a conecta membrana și țesătura, produsul este foarte respirabil și, în același timp, vă permite să rămâneți uscat în timpul activității în condiții meteorologice nefavorabile.
- Modelul este izolat cu puf natural impregnat pe baza tehnologiei Down Defender, care il protejeaza de absorbtia umezelii, datorita caruia imbracamintea isi pastreaza proprietatile izolante mai mult timp. În procesul de producție, puful este acoperit cu un strat DWR (Durable Water Reppelency), care previne absorbția umidității și, în plus, oferă umpluturii proprietăți de uscare rapidă. In plus, impregnarea este realizata in conformitate cu cerintele standardului Bluesign® si este extrem de durabila, prelungind astfel durata de viata a intregului produs.
- Responsabil Down Standard. Certificat R.D.S. garanteaza ca producatorul a pus in aplicare recomandari menite sa reduca la minimum suferinta pasarilor reproducatoare (inclusiv - obligatia de a se abtine de la obtinerea pufului si a penelor de la pasarile vii si hranirea fortata a pasarilor sau controlul strict al fiecarei etape a lantului de aprovizionare de catre un profesionist; organism de certificare independent). 100% din puf si pene continute in produs provin din livrari controlate.
- Model izolat.
- Fason drept.
- Buzunare incheiate.
- Model cu gluga.
- Fixare cu fermoar si snap.
- Latimea la subrat: 50 cm.
- Latimea in umeri: 39 cm.
- Lungimea manecii. 65 cm.
- Lungimea: 90 cm.
- Dimensiunile date pentru marimea: S.

Similar products

Reviews ( Reviews)

This product has no review.

Be the first to write a review

Do you own or have seen the product?

Tell us your opinion and rate it

Add review

From the same manufacturer