• Tableta Microsoft Surface Go 3, Procesor Intel Core i3-10100Y, PixelSense 10.5inch, 8GB RAM, 128GB SSD, 8MP, Wi-Fi, Bluetooth, Windows 11 Home S (Argintiu)
Tableta Microsoft Surface Go 3, Procesor Intel Core i3-10100Y, PixelSense 10.5inch, 8GB RAM, 128GB SSD, 8MP, Wi-Fi, Bluetooth, Windows 11 Home S (Argintiu)

Tableta Microsoft Surface Go 3, Procesor Intel Core i3-10100Y, PixelSense 10.5inch, 8GB RAM, 128GB SSD, 8MP, Wi-Fi, Bluetooth, Windows 11 Home S (Argintiu)

3699.99 lei
This product is no longer for sale, you will be redirected to similar products in 15 seconds

Description

Faceti cunostinta cu Surface Go 3   Vedeti cel mai portabil ecran tactil Surface 2-in-1 in actiune si descoperiti modalitatea perfecta de a aborda sarcinile de zi cu zi, de a rula aplicatiile preferate, de a nota idei si de a va bucura de putin timp liber.     Construit pentru toata lumea, gata oriunde   Rasfoiti, lucrati, jucati-va, invatati si vizionati-va oriunde pe un ecran tactil PixelSense™ de inalta rezolutie de 10,5 inchi cu Kickstand reglabil. Cel mai portabil Surface PC este optimizat pentru luarea de notite, schite si atingere cu Windows 11 si este o valoare remarcabila 2-in-1 care va poate inlocui atat tableta, cat si laptopul.   Tableta de plecare oriunde cu productivitate pentru laptop   Perfect pentru intreaga familie, Surface Go 3 porneste de la doar 0.544 kilograme, cu ecran tactil de inalta rezolutie de 220ppi.     Conectati-va rapid   Ramaneti conectat cu Wi-Fi 6 rapid si fiabil pentru o performanta mai buna in casa.     Conectati-va in mai multe moduri   Conectati accesoriile pe care le utilizati astazi cu portul USB-C® inclus, mufa pentru casti, Bluetooth 5.0 si cititorul de carduri MicroSDXC.     Modul rapid de a transforma gandurile in text   Vorbeste in Studio Mics incorporat pentru a vedea cuvintele transcrise in text cu Voice Typing pentru Windows 11. Poate detecta chiar si pauze si inflexiuni pentru a le adauga semnelor de punctuatie necesare.     Ecran tactil de 10,5”.   Vedeti mai multe, faceti mai multe si navigati mai bine cu raportul de semnatura Surface 3:2, care va ofera cea mai verticala suprafata a ecranului de pe un laptop pentru a face totul.     Controleaza Surface Go 3 cu vocea ta   Utilizati Studio Mics incorporat pentru a crea documente, e-mailuri, note, prezentari sau chiar note de diapozitive.     Camere HD 1080p   Ramaneti conectat cu camerele HD 1080p orientate in fata si in spate, plus microfone studio duale.     Mai multe conexiuni   Conectati accesoriile pe care le utilizati astazi cu portul USB-C® inclus, mufa pentru casti, Bluetooth 5.0 si cititor de carduri MicroSDXC.     Mai multa viteza pentru sarcinile de zi cu zi   Rulati aplicatiile pe care va bazati, de la e-mail Outlook, Word si PowerPoint la Minecraft, Disney+, si multe altele.* (in curand in Microsoft Store pe Windows)     Echilibreaza-ti desktopul   Windows 11 include instrumente usor de utilizat, care va pot ajuta sa va optimizati spatiul pe ecran si sa va maximizati productivitatea. Combinati toate acestea cu un abonament Microsoft 365 si nimic nu va va opri sa duceti lucrurile la bun sfarsit.   Refocalizeaza-ti fluxul de lucru   PowerPoint, Microsoft Edge, Microsoft Teams, aplicatiile de care aveti nevoie functioneaza fara probleme cu noile instrumente pentru multitasking precum Aliniere aspecte, Desktopuri si o noua experienta de reandocare mai intuitiva.  

Similar products

Reviews ( Reviews)

This product has no review.

Be the first to write a review

Do you own or have seen the product?

Tell us your opinion and rate it

Add review

From the same manufacturer