• Tableta Amazon Fire HD 10 Plus, Procesor Octa-Core 2GHz, Ecran 10.1inch, 4GB RAM, 64GB Flash, 5MP, Bluetooth, Android, Varianta cu Reclame (Negru)
Tableta Amazon Fire HD 10 Plus, Procesor Octa-Core 2GHz, Ecran 10.1inch, 4GB RAM, 64GB Flash, 5MP, Bluetooth, Android, Varianta cu Reclame (Negru)

Tableta Amazon Fire HD 10 Plus, Procesor Octa-Core 2GHz, Ecran 10.1inch, 4GB RAM, 64GB Flash, 5MP, Bluetooth, Android, Varianta cu Reclame (Negru)

753.99 lei
This product is no longer for sale, you will be redirected to similar products in 15 seconds

Description

Amazon Fire HD 10 Plus este o tableta de 10.1 inch, disponibila cu opțiuni de stocare de 32GB sau 64GB, care poate fi extinsă cu până la 1TB cu ajutorul unui card microSD. Cu o baterie de durată, acesta este potrivita pentru utilizarea la birou, acasă sau în deplasare. În plus, dispune de o cameră frontală de 5MP și una principală de 8MP pentru poze și video conferințe clare și de înaltă calitate.     Aceasta tableta rulează sistemul de operare FireOS al Amazon și poate fi utilizata cu Alexa, asistentul vocal al Amazon, care poate ajuta la controlul dispozitivelor smart home și la îndeplinirea altor sarcini. Amazon Fire HD 10 Plus este dotata cu un procesor puternic și rapid, cu 4GB de memorie RAM pentru a permite rularea fără probleme a mai multor aplicații simultan.     Tableta Amazon Fire HD 10 Plus este compatibilă cu diverse aplicații, inclusiv cele de streaming video, astfel încât să puteți viziona seriale, filme sau documentare în timp ce vă relaxați pe canapea. În plus, acesta vine cu acces la Amazon Appstore, oferind o gamă largă de aplicații și jocuri.     Datorită ecranului său de 10.1 inch cu rezoluție de 1920 x 1080, aceast tableta oferă imagini clare și detaliate, indiferent de tipul de conținut. În plus, aceasta este prevăzuta cu tehnologia Dolby Atmos, oferind un sunet clar și înalt.     Amazon Fire HD 10 Plus este o tableta versatil și puternica, perfecta pentru utilizatorii care doresc o experiență de divertisment și de productivitate portabilă.

Similar products

Reviews ( Reviews)

This product has no review.

Be the first to write a review

Do you own or have seen the product?

Tell us your opinion and rate it

Add review

From the same manufacturer