Product Details
Supreme Krill Omega 3 Forte Herbagetica - 30 capsule KRILL Oil Supreme Omega 3 este un ulei pur, concentrat, extras exclusiv dintr-o specie de crustaceu specifică zonei Antarctice: Krill Antarctic (Euphausia superba) și reprezintă noua generație Omega-3 în promovarea sănătății inimii, creierului, ficatului, articulațiilor și a luptei împotriva colesterolului. De ce Krill OIl Supreme Omega 3? Uleiul de Krill este o sursă naturală, superioară de acizi grași Omega-3 EPA și DHA, fosfatidilcolină, colină și astaxantină. Această combinație este ceea ce diferențiază eficient uleiul de Krill de alte uleiuri de pește. În plus, concentrațiile ridicate și standardizate: EPA, DHA, colină și astaxantină fac din KRILL Oil Supreme Omega 3 cel mai concentrat și eficient Omega-3. • 5 ingrediente standardizate: Omega-3 EPA și DHA, Fosfatidilcolină, Colină și Astaxantină fac din KRILL Oil Supreme Omega 3 cel mai puternic ulei de Krill • 60% mai multă absorbție celulară datorită celor 5 ingrediente standardizate • 100% extras din Krill Antarctic, fără ulei de pește în compoziție, prin recoltare ecologică Ce este Krill-ul? Krillul antarctic (Euphausia superba) trăiește în bancuri imense și se hrănește cu alge microscopice în apele înghețate ale Oceanului Sudic. Se hrănește cu alge marine care produc acizi grași omega-3 - acid eicosapentaenoic (EPA) și acid docosahexaenoic (DHA), acumulând acești acizi grași în ouăle și în corpul lor. Astfel, acești acizi grași omega-3 pot fi extrași în ulei, purtând cu ei alte componente benefice, precum fosfolipidele, bilineurina și astaxantina. Această combinație puternică de elemente face uleiul de krill unic pe piața omega-3 Studii clinice recente pe oameni au arătat că, în comparația cu acizi grași omega-3 pe bază de trigliceride, mai puțini acizi grași omega-3 pe baza de fosfolipide sunt necesari pentru a atinge o acumulare de bază în celulele și organele corpului. În plus, datorită structurii fosfolipidelor în sine, acestea se pot combina cu apa, spre deosebire de altă grăsimi. Acest lucru înseamnă că uleiul de krill se poate elibera în fluidele din stomac. Astaxantina este unul dintre cei mai puternici antioxidanți ce are capacitatatea de a combate acțiunea radicalilor liberi din organism. Astaxantina este unul dintre puținii antioxidanți care este asimilat de celulele creierului, astfel poate să protejeze împotriva bolii Alzheimer, Parkinson și a altor boli neurodegenerative. Astaxantina este cea responsabilă de culoarea roșie a uleiului și de păstrarea stabilității acizilor grași Omega-3. KRILL OIL - bogat în nutrienți esențiali COMPONENTE KRILL CARACTERISTICI LANȚ LUNG DE ACIZI GRAȘI OMEGA-3 (EPA și DHA) clasă particulară de acizi grași regăsiți în grăsime și membrane folosiți ca energie sunt nutrienți esențiali de care beneficiază inima, articulațiile, creierul, pielea și ochii beneficii de sănătate recunoscute internațional în peste 30.000 de publicații FOSFOLIPIDE reprezintă piatra de temelie pentru toate membranele celulare cea mai bună formă pentru absorbția ridicată de EPA și DHA COLINĂ nutrient esențial pentru membrana celulară a ficatului element de bază important pentru ficat, inimă și sănătatea cognitivă ASTAXANTINĂ carotenoid cu proprietăți antioxidante cognitive protejează de oxidare acizii grași Omega-3, păstrând eficiența în mod natural, conservant natural Purificare și concentrare Alte produse cu ulei de Krill cuprind o concentrație mult mai mică de elemente cheie active decât KRILL Oil Supreme Omega 3. Purificarea uleiului înseamnă extragerea sărurilor, care duc la oxidarea uleiului, la un miros neplăcut și la o eficiență mult mai slabă de absorbție. Astfel, uleiul de Krill PURIFICAT și CONCENTRAT are cel mai ridicat aport de Omega-3, EPA/DHA și colină. Avantajul fosfolipidelor În uleiul de krill, majoritatea acizilor grași omega-3 sunt legați de un anumit tip de grăsime, numit fosfolipidă, în timp ce, în alte uleiuri marine, acești acizi grași omega-3 sunt legați de alte tipuri de grăsime - de obicei trigliceride sau esteri etilici. Aceasta diferență în componență este importantă, fiindcă dictează felul în care aceste grăsimi sunt încorporate în țesuturi și utilizate de către corp. Acizii grași Omega-3 EPA și DHA sunt elemente importante în structura și funcția membranelor celulelor corpului, ce au capa- citatea de a stimula scăderea colesterolului “rău” LDL, a trigliceridelor și de a susține creșterea nivelului colesterolului “bun” HDL. În plus, datorită formulei sale sub formă fosfolipidică se facilitează încorporarea acizilor în țesuturi într-o manieră mult mai eficientă, absorbția făcându-se direct la nivel de țesut. Fosfatidilcolina conține acizi grași esențiali, adică Omega-3. De asemenea, din fosfatildicolină, organismul sintetizează colina, componentă esențială a membranei celulare. Colina are un rol foarte important în eliminarea substanțelor toxice din organism, ajutând funcționarea ficatului și a vezicii biliare. Avantajul LICAPS • Sigilare sigură – nu se scurge, nu miroase • Sigilare cu azot – păstrarea prospețimii • Efect rapid – formulă lichidă • Eficiență – proces de absorbție ridicat Licaps™ sunt capsule vegetariene, ce pot fi umplute cu lichid sau ulei. Capsula conține azot care izolează conținutul de apă și oxigen, prin urmare se păstrează prospețimea produsului. De asemenea, se garantează și o stabilitate ridicată și conservarea acizilor grași Omega-3. Spre deosebire de capsulele gel sau în, alt format, cu ulei de krill sau pește, conținutul este bine păstrat în Licaps™ și nu se permite scurgerea lichidului din interior și nu se mai simte acel miros puternic de pește. Peretele Licaps™ este de 4 ori mai subțire decât cel al unei capsule gel, astfel se garantează și absorbția rapidă și completă a conținutului. Studii efectuate la nivel de consumator au demonstrat că peste 61% dintre respondenți preferă Licaps™, datorită absenței mirosului neplăcut. Adjuvant în: Sănătatea sistemului cardiovascular Funcționarea ficatului și a vezicii biliare Prevenirea bolilor neurodegenerative Sindrom premenstrual Menopauză Contribuie la: Scade nivelul colesterolului Menține sănătatea inimii Protejează ficatul Susține sănătatea articulară Menține buna funcționare a sistemului nervos Crește longevitatea și vitalitatea organismului Beneficii SĂNĂTATEA CREIERULUI Fosfolipidele Omega-3 au rol cheie în structura și buna funcţionare a membranelor celulelor creierului. Creierul este format din aproximativ 70% grăsimi, iar DHA în formă de fosfolipid este cel mai abundent acid gras din creier. Asimilarea acestui acid în formă fosfolipidică are avantajul de a fii mai bine absorbit de către pereții celulelor neuronale. Când vine vorba de DHA în general, numeroase studii clinice arată că ajută la menținerea funcției cognitive și susține secreția de neurotransmițători ai „fericirii” și stării de bine: dopamina și serotonina. SĂNĂTATEA INIMII Acizii grași Omega-3 EPA și DHA sunt recunoscuți pentru faptul că reduc tensiunea arterială și aritmiile, împiedică coagularea sângelui, reducând posibilitatea creării cheagurilor ce pot duce la atacuri cerebrale și reduc riscul atacului de cord. Pentru îmbunătățirea colesterolului și scăderea trigliceridelor, cercetările demonstrează că uleiul de krill este mai avantajos față de uleiul de pește: numai 1g ulei de krill pe zi poate reduce până la de 2 ori mai mult colesterol, față de cei care iau 3g ulei de pește. REDUCE INFLAMAȚIILE Inflamația poate favoriza apariția diferitelor boli, de la artrită la boli de inimă. Cercetătorii au remarcat faptul că dacă un consum regulat de Omega-3 aduce schimbări pozitive la tinerii studenți, persoanele în vârstă sau cu risc crescut de anumite boli ar putea beneficia chiar mai mult. Omega-3 ajută la reducerea inflamației, și poate determina reducerea riscului și simptomelor unei serii de tulburări influențate de inflamație. SĂNĂTATEA FEMININĂ Omega-3 EPA și DHA declanșează secreția de prostaglandine (grup de substanțe derivate din acizi grași esențiali, prezente în majoritatea țesuturilor din organism cu rol reglator hormonal) antiinflamatorii și hormonii relaxanți ai mușchilor, și reduc contracțiile uterine care pot provoca dureri menstruale. Uleiul Krill ameliorează de asemenea simptomele emoționale și sensibilitatea sânilor din timpul menstruației. Conform studiilor, o administrare de minim 3 luni cu 1-2 g Krill Oil ameliorează simptomele premenstruale în ansamblu și ajută la reglarea sistemului hormonal. SĂNĂTATEA ARTICULAȚIILOR Inflamația poate cauza distrugerea cartilajului și a țesutului articulațiilor, provocând dureri articulare și imobilitate. Acizii grași Omega-3 din uleiul de krill ajută la reducerea inflamației, ameliorează durerea de la nivelul articulațiilor și previn apariția altor boli degenerative la nivel articular. Conform studiilor clinice, s-a demonstrat că după un tratament de 7 zile cu ulei de krill 19% din pacienți au simțit o reducere a inflamației, 29% au avut parte de ameliorarea durerilor, 20% și-au recăpătat din mobilitate, iar 23% au simțit o îmbunătățire general față de starea anterioară. INDEXUL OMEGA-3 Unul dintre factorii care estimează starea de sănătate a corpului este reprezentată de cantitatea de acizi grași Omega-3 încorporată în celule, țesuturi și organe. Indexul Omega-3 poate fi definit drept concentrația combinată de EPA și DHA ca procent din acizii grași totali din celule roșii. Studiile clinice au demonstrat că valoarea ideală pentru Indexul Omega-3 se află undeva între 8% și 12%. Un index scăzut a fost corelat cu boli cardiovasculare de diverse forme, un risc crescut de depresie, declin cognitiv, apnee și osteoporoză. Recoltare si sustenabilitate Uleiul de Krill este recoltat dintr-o zonă controlată și precis identificată din Antarctica. Krill-ul este o sursă durabilă de Omega-3 datorită reglementărilor multiple în ceea ce privește recoltarea sa, a numărului mare de indivizi din specie și a limitărilor pentru capturarea acestora: mai puțin de 1% din biomasa totală este recoltată. Comparativ cu uleiul de pește, uleiul de Krill este în mod natural mai pur, fără metale grele și toxine, deoarece krill-ul se află la baza lanțului trofic. Krill-ul un crustaceu asemănător creveților, reprezintă o sursă de proteine și substanțe nutritive extrem de prolifică, ce nu conţine toxine, metale grele şi pesticide, spre deosebire de peştii mari, din care se extrage de regulă Omega-3. Calitatea uleiului de Krill din KRILL OIL Supreme Omega 3 este garantată și de sursa de proveniență a acestuia. Krill-ul este recoltat din cele mai curate ape ale Pământului, printr-un proces special și bine reglementat, ecologic, ce asigură recoltarea doar a speciei de krill și previne degradarea indivizilor. Compoziție per 1 capsulă: KRILL OIL ULEI CONCENTRAT 590 mg •acid eicosapentaenoic (EPA) - acid gras din Omega-3 89 mg •acid docosahexaenoic (DHA) - acid gras din Omega-3 41 mg •fosfatidilcolină 283 mg •colină 41 mg •astaxantină 50 mcg •fosfolipide 330 mg Mod de administrare: Se recomanda 1-2 capsule pe zi in tratement pentru scaderea colesterolului mărit. Fiind o sursă superioară de Omega 3 se recomandă o doză de 1-2 capsule pe zi. Administrarea se va face dimineata pe stomacul gol sau cu minim 30 de minute inainte de mesele principale. Cantitate: 30 capsuleUseful links
Suplimente alimentare HerbageticaSuplimente alimentare fabricate de plantum.roSuplimente alimentare Reduceri de la 50%Suplimente alimentare Maro caramiziuSuplimente alimentare Maro caramiziu HerbageticaYou`ve viewed 48 of 2548 products
Reviews (16 Reviews)
General rating
4.5 (16 Reviews)