Product Details
Mancarea ne insoteste toata viata. Poate tocmai de aceea ajunge sa aiba atat de multe nuante. Uneori este un prieten bun care ne alina, care este acolo cand ne e greu. Alteori, cand nu ne putem gestiona impulsurile in fata frigiderului sau a camarii cu dulciuri, poate parea ca pune stapanire pe noi si ne controleaza. Mancarea este placere si emotie. Si ea ne poate fi prieten sau dusman: ne aduce impreuna la aceeasi masa si ne tine in viata, insa, atunci cand o folosim pentru a acoperi goluri, dureri sau pentru a ne satisface nevoi emotionale, avem un prim semnal ca in interior ceva nu mai functioneaza asa cum ne-am dori. Aceasta carte invita cititorul "sa priveasca in spatele cortinei", sa cunoasca si sa inteleaga motivele supraalimentarii, sa experimenteze si sa simta si abia apoi sa initieze schimbarea, parcurgand o serie de pasi concreti si, cel mai important, sa o mentina. Ancuta Coman-Boldisteanu este psihoterapeut si fondator al proiectului Emotii in farfurie , cu o experienta de peste sapte ani in lucrul cu persoanele care se confrunta cu dificultati in relatia cu mancarea si cu propriul corp, fiind specializata in terapia traumei, a atasamentului si in terapie relationala. Face parte din echipa de formatori a Institutului de Terapie Familiala si Practica Sistemica "Areopagus" din Timisoara si este autoarea cardurilor terapeutice Emotii in farfurie. De ce mananci cand mananci? Cartea Ancutei Coman-Boldisteanu te poate calauzi in procesul tau de transformare emotionala, in a-ti regasi siguranta de sine prin conectarea cu propriul corp. Totul pentru a te reintoarce, asa cum spun paginile sale, acasa. -Domnica Petrovai, psihoterapeuta, CEO Mind Education, fondatoarea Scolii pentru Cuplu si autoarea cartii Iubeste si fii iubit/a. Aproape totul despre relatia de cuplu . Imi amintesc de primul meu interviu de angajare. Dupa ce s-a incheiat si am simtit ca a fost bine, ca sunt sanse mari sa fiu acceptata, m-am oprit direct la shaormeria din coltul strazii. Am vrut sa ma recompensez. Am facut asta si dupa celelalte doua interviuri pentru acelasi post. Am fost acceptata. M-am recompensat din nou. Nu am stiut cum altfel sa traiesc bucuria la 22 de ani, asa ca am mancat emotional. In randurile acestei carti vei putea descoperi cum poti sa traiesti bucuria autentica fara sa te afunzi in mancare, dar si cum poti sa te bucuri de mancare fara sa o incarci cu vina si fara sa o consumi pe pilot automat. - Ancuta Coman-BoldisteanuUseful links
Psihologie practica Ancuta Coman-BoldisteanuPsihologie practica fabricate de LibrisPsihologie practica Reduceri de la 50%You`ve viewed 48 of 566 products
Reviews (16 Reviews)
General rating
4.5 (16 Reviews)