• Unmasked | Kiss - Rock (1)
Unmasked | Kiss - Rock (1)

Unmasked | Kiss

Mercury Records


1. Is That You? 2. Shandi 3. Talk To Me 4. Naked City 5. What Makes The World Go 'Round 6. Tomorrow 7. Two Sides Of The Coin 8. She' s So European 9. Easy As It Seems 10. Torpedo Girl 11. You're All That I Want

Produse similare

Review-uri ( Review-uri)

Acest produs nu are review-uri

Fii primul care scrie un review

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Adauga un review

Produse de la acelasi producator