148 products
Bag in Box Crama Bostan Demisec Rosu 20 L

Bag in Box Crama Bostan Demisec Rosu 20 L

Product Details

Vinăria Bostan este considerată drept cea mai populară printre producătorii de vin din Republica Moldova și este singura vinărie care produce doar vinuri de clasă premium, fiind lider în nișa sa, vinuri ca Bag in Box Crama Bostavan Demisec Rosu 20 L . Vinăria, la fel ca și Chateau-ul, se află în microzona Purcari, raionul Ștefan Vodă. Prestigiul acesteia vine în urma recunoașterii internaționale de care a avut parte din 1827, de când a fost fondată, și până în prezent. După 20 de ani de la fondare, vinul Negru de Purcari, recunoscut ca “piesa de rezistență” a vinăriei, a primit prima medalie de aur la un concurs de profil din Basarabia. La nivel internațional, vinurile de Purcari au devenit cunoscute în 1878, când, în cadrul unei degustări oarbe de la Paris, oenologii francezi au crezut că au de-a face cu un nou sortiment de vin de Bordeaux. Pentru calitatea vinurilor pe care le produce,dintre care si vinul  Bag in Box Crama Bostan Demisec Rosu 20 L , Vinăria a obținut peste 250 de medalii în cadrul mai multor concursuri internaționale, cum ar fi Decanter World Wine Awards, International Wine&Spirit Competition, International Wine Challenge, etc, fiind una dintre cele mai premiate vinării din Europa de sud-est. Cunoscută la nivel regional, dar și internațional ca fiind și cel mai mare exportator de vinuri premium din Republica Moldova, Vinăria Purcari a penetrat peste 25 de piețe din Europa, America de Nord și Asia de Est, în țări precum Statele Unite ale Americii, Canada, Marea Britanie, Norvegia, Cehia, China, Polonia, Germania, Kazahstan, Ucraina, Kîrgîstan, România, Turcia, Japonia, Luxembourg, Țările Baltice, ș. a. Toate vinurile de la Crama Bostan sunt produse din struguri cultivați strict pe podgoriile Purcari. Strugurii sunt recoltați și selectați manual, iar procesul de producție a vinului se bazează pe cele mai stricte canoane ale vinificației franceze. Înainte de fermentație, strugurii sunt răciți pentru a obține o calitate mai înaltă din vinul care urmează a fi produs. După ce vinul tânăr a fost filtrat și limpezit, conform metodelor clasice de producție, acesta este păstrat la temperaturi scăzute. Ulterior, producția faimoaselor vinuri vintage Negru de Purcari, Roșu de Purcari și Alb de Purcari continuă, dar metoda de producere nu a fost făcută publică, dat fiind că vinăria își menține discreția în privința know how-lui. Link producator Link produse
148 products

Reviews (16 Reviews)

General rating

4.5 (16 Reviews)

Do you own or have seen the product?

Tell us your opinion and rate it

Add review