95 products
Ursus fara alcool doza 0.5 L, 6 buc/bax

Ursus fara alcool doza 0.5 L, 6 buc/bax

Product Details

Ursus, prezentat astăzi ca Ursus fara alcool doza 0.5 L  este simbolul radacinilor noastre locale, reprezentand mostenirea noastra romaneasca, dar si numele uneia dintre marcile care alcatuiesc portofoliul companiei. Breweries denota statutul international al companiei, ca parte a unuia dintre cei mai mari producatori de bere din lume, Asahi Breweries Europe Ltd. Din 2002, URSUS S.A si Timisoreana S.A fuzioneaza intr-o singura companie integrata si anume Compania de Bere Romania S.A. In 2004, SABMiller plc a achizitionat pachetul majoritar de actiuni al Aurora Brasov, companie care va fuziona in acelasi an cu Compania de Bere Romania S.A Un an mai tarziu, in 2005, noul nume al operatiunilor SABMiller in Romania devine Ursus Breweries. Ursus Breweries are un portofoliu diversificat de marci romanesti autentice cum sunt URSUS, Timisoreana, Ciucas, Stejar, Azuga, si branduri internationale de prestigiu ca Redd's, Peroni Nastro Azzurro, Grolsch si Pilsner Urquell. In prezent, Ursus Breweries detine 3 fabrici de bere in Brasov , Buzau si Timisoara si o mini-facilitate de productie in Cluj ce produce Ursus fara alcool doza 0.5 L Ursus Breweries este numele tuturor operatiilor ce au loc in Romania sub semnatura SABMiller, nume care a adunat sub acelasi acoperis patru dintre cele mai consumate marci de bere, unul dintre acestea fiind si sortimentul de bere Ursus. Sloganul folosit in spoturile publicitare:  Ursus, regele berii in Romania! Sediile fabricilor de bere Ursus sunt situate in diverse puncte alte tarii, ca Timisoara, Buzau, Cluj Napoca, Brasov si Tunari. 1500 de angajati numara in 2009 fabricile de bere Ursus, care mai produc si Redd’s, Ciucas, Stejar, Azuga, Peroni Nastro Azzurro, Miller si Pilsner Urquell. Etapele principale fabricarii de bere Ursus nefiltrata sunt – fabricarea mustului de malt: macinarea maltului, plamadirea maltului, filtrarea plamezii, fierberea mustului cu hamei, separarea trubului, racirea si aerarea mustului, fermentarea: insamantarea cu drojdie, fermentarea, maturarea si imbutelierea berii in butoaie tip keg: spalarea si sterilizarea keg-urilor si imbutelierea berii in keguri. Link produse Link producător
95 products

Reviews (16 Reviews)

General rating

4.5 (16 Reviews)

Do you own or have seen the product?

Tell us your opinion and rate it

Add review