Logati-va pentru a putea crea un flux de stiri si produse compus din domeniile care te intereseaza.

Pret:Orice pret
Interese:Toate
Culoare:Toate culorile
VIDEO Vladimir Drăghia, bruscat şi amendat de jandarmi în faţa Ateneului: „Domle, sunteţi nebuni? De ce trageţi aşa de mine?“

VIDEO Vladimir Drăghia, bruscat şi amendat de jandarmi în faţa Ateneului: „Dom'le, sunteţi nebuni? De ce trageţi aşa de mine?“

Actorul Vladimir Drăghia (32 de ani) a avut un conflict cu jandarmii şi s-a ales cu o amendă joi seară, când a fost îndepărtat din zona Ateneului Român, unde aproximativ 1000 de persoane au protestat în timpul ceremoniei de preluare a preşedinţiei Consiliului UE.

Într-un videoclip postat de Camelia Tabacu pe YouTube este surprinsă şi o parte din disputa lui Vladimir Drăghia cu forţele de ordine.

Vedeta TV susţine că se afla în zona Ateneului Român şi încerca să traverseze pentru a ajunge la maşina soţiei, moment în care jandarmii au început să-l bruscheze şi i-au rupt hainele.

Precizăm că traficul a fost restricţionat joi seară în zona Ateneului Român pe timpul ceremoniei de preluare a preşedinţiei UE de către România, la care au participat înalţi demnitari.  „Eram acolo, voiam să traversez, să mă ia nevasta cu maşina, şi m-au luat de mână, m-au tras.

Am zis: Dom’le, trebuie doar să mă ia nevasta cu maşina din stradă.

Şi mi-au zis că nu am voie.

OK, nu am voie, dar lasă-mă în pace.

Trăgea de mine...“, susţine Vladimir Drăghia în filmare.  Pe de altă parte, unul dintre jandarmi spune că vedeta i-a înjurat şi i-a lovit.

„Eu am început să înjur aşa, de nebun? Aşa îmi vine mie, merg pe stradă şi înjur.

Dar credeţi că vă crede cineva când spuneţi asta? Eu mergeam pe stradă.

Pe mine o să mă creadă cine vede că mi-aţi rupt asta (haina – n.r.), cine vede că soţia este aici cu copilul.

Cu ce vă deranjam? (...) Am spus: Dom’le, sunteţi nebuni? De ce trageţi de mine? (...) Este incredibil!“, a explicat Drăghia, negând că i-ar fi înjurat.  Pe filmare se aude şi cum un poliţist anunţă că îi va da amendă.

Contactat de , purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Capitalei, Georgian Enache, a confirmat că Vladimir Drăghia a fost amendat cu 200 de lei pentru „adresarea de injurii forţelor de ordine“..