Vichy Dercos Neogenic, primul tratament pentru reinnoire capilara cu Stemoxidina

Vichy Dercos Neogenic, primul tratament pentru reinnoire capilara cu Stemoxidina

Inovatie Vichy: Stemoxidina® 5%, prima molecula cu actiune biomimetica care asigura buna functionare a celulelor stem, ce stau la orginea genezei noilor fire de par. Bulbii aflati in stare latenta sunt treziti.

Dupa 20 de ani de cercetare, Laboratoarele Vichy au descoperit sursa regenerarii repetate a foliculilor firelor de par: CELULELE STEM. Acestea au puterea unica de a trezi bulbii pilosi aflati in stare latenta, pentru a da nastere noilor fire de par.

 

REZULTATE : In medie, 1700 de fire de par noi la 3 luni

Vichy Dercos Neogenic este disponibil cu 14 monodoze (14 zile de tratament, pret recomandat 217 lei) si 28 monodoze (28 zile de tratament, pret recomandat 339 lei).

TOLERANTA Testat sub control dermatologic Hipoalergenic Potrivit scalpului sensibil Fara parabeni Non-gras si non-lipicios Uscare rapida Parfum placut

Se recomanda urmarea tratamentului de 1-2 ori pe an.

Dercos Neogenic este un tratament unisex, adresat atat femeilor cat si barbatilor, ce poate fi utilizat in orice perioada a anului, pentru o redensificare a parului sau in cazul in care se observa retragerea liniei de contur a podoabei capilare.