Unica de august, o revistă fresh!

Unica de august, o revistă fresh!

Elena Gheorghe, vedeta de pe coperta revistei Unica de august (din 23 iulie la chioșcurile de presă), ne destăinuie cele mai importante lucruri din universul ei de cântăreață de succes, dar și de soție și mamă fericită.

Află cu ce așteptări pleacă sportivii români la Olimpiada de la Rio, dar și ce amintiri păstrează marii atleți ai României – Unica a stat de vorbă, printre alții, cu Cătălina Ponor, Ana Maria Brânză, Marian Drăgulescu, Robert Glință, Gabriela Szabo și Horia Tecău.

August e luna perfectă să-ți completezi garderoba cu rochii vaporoase sau sexy și sandale flats, mai ales că suntem în plină perioadă de reduceri – inspiră-te din selecția de produse pregătită de stilistele revistei!

Nu știi unde să fugi de caniculă? Unica îți propune o croazieră cu velierul. Ca să ai parte de o experiență completă, dar stilată, ți-am pregătit ținutele potrivite, ilustrate într-un pictorial de excepție.

Tot în Unica, vei găsi o listă cu 50 de trucuri de îngrijire, machiaj și coafură, care să te ajute să te bucuri de o vară fără griji.

Spune-mi ce fel de turist ești, ca să-ți spun ce destinație și ce fel de vacanță ți se potrivește – aceasta ar fi esența articolului de psihologia turistului, explicată cu mult umor de psihoterapeutul Unica.

În plus, nu rata cadoul de luna aceasta: o trusă de manichiură, specială pentru bagajul de vacanță!