Unde s-o ating ca s-o scot din minti?

Unde s-o ating ca s-o scot din minti?

Expertii Men’s Health iti raspund la cele mai intime intrebari

Fa ceea ce n-a facut niciun barbat inaintea ta. „Cand ii atingi zonele pe care in mod normal le ignori, ea se simte mai dorita“, afirma Yvonne K. Fulbright, autoarea cartii The Better Sex Guide to Extraordinary Lovemaking. „Asta o excita si, in plus, va apropie mai mult.“ Fiecare femeie dispune de un set unic de zone erogene – in afara celor evidente. Ele sunt determinate de concentratii variate de terminatii nervoase, precum si de factori psihologici, cum ar fi cat de apropiata se simte de tine sau increderea pe care i-o confera propriul corp. Daca vei „vizita“ aceste puncte sensibile, te asiguram ca-i vei excita atat corpul, cat si mintea.

1. LINGE-I FOSA ANTECUBITALA
Asta e numele tehnic pentru cuta formata intre brat si antebrat, o zona unde vasele sanguine sunt foarte apropiate de suprafata pielii ei. De asemenea, acesta este locul unde nervii se transforma in ganglion, o formatiune anatomica alcatuita din mai multe celule nervoase.
Cum s-o faci Apuc-o de mana si intinde-i usor bratul. Saruta-i tandru cuta formata pe partea opusa a cotului. Apoi, misca-ti limba de-a lungul pielii si sufla aer cald peste acea zona.

2. MANGAIE-I ABDOMENUL
Datorita acestei miscari, vei impusca doi iepuri dintr-un foc. Motivul? Nu numai ca cele mai multe femei se intimideaza cand le atingi abdomenul, dar in partea superioara a acestuia se afla plexul solar, o puternica retea de nervi.
Cum s-o faci Incepe s-o saruti si s-o mangai chiar sub sani si misca-te lent spre buric. Se va relaxa mental si totodata isi va relaxa muschii abdominali si astfel ii va creste fluxul sanguin spre clitoris. Asta o va excita, ceea ce iti va fi de folos mai tarziu, cand vei vrea sa o atingi ceva mai jos.

3. GADILA-I COAPSELE
Multi barbati prind coapsele cu putere, grabindu-se sa treaca mai departe. Ia-o incet. Esti aproape de locul ei de joaca, si totusi suficient de departe cat s-o exciti.
Cum s-o faci La inceput, joaca-te cu degetele: mangaie-i picioarele, indeparteaza-ti palmele in ultima clipa, ori pur si simplu atinge-i interiorul coapselor cu varfurile degetelor. Repeta miscarea cu limba, insa apropie-te suficient cat sa-ti simta respiratia.

4. MASEAZA-I MAINILE
„Palma are circa 40.000 de terminatii nervoase“, sustine Fulbright. „Daca le stimulezi pe toate, corpul ei se va simti electrocutat.“ Cei mai multi oameni au si putine fire de par intre baza degetelor si articulatii, facand zona supersensibila.
Cum s-o faci Incruciseaza-ti degetele cu ale ei, apoi foloseste degetul mare pentru a-i masa, cu miscari circulare, palma si baza degetelor. E o chestie intima, dar poti s-o faci si-n public. Asta ii va conferi mai mult erotism.

5. FREACA-I GENUNCHII
In spatele genunchilor ei se afla receptori nervosi cunoscuti sub numele de corpusculi Pacini; ei sunt deosebit de sensibili la exercitarea presiunii. In plus, pielea din aceasta zona este extrem de sensibila la gadilat.
Cum s-o faci Incepe cu calcaiele ei si misca-ti tandru varful degetelor pe spatele gambelor, pana ajungi la zona din spatele genunchilor. Gadil-o acolo cu varful degetelor sau cu limba, evitand zona osoasa, care e mai putin sensibila.