Logati-va pentru a putea crea un flux de stiri si produse compus din domeniile care te intereseaza.

Pret:Orice pret
Interese:Toate
Culoare:Toate culorile
Un pat făcut pe comandă separă dormitorul comun si oferă spații pentru fiecare copil

Un pat făcut pe comandă separă dormitorul comun si oferă spații pentru fiecare copil

Amenajarea unui dormitor comun pentru un frate si o sora poate fi un demers dificil, cu toate acestea echipa de la MAKEcreative si Tanguy Le MoingSupermobilet au lucrat pentru gasirea unei solutii care sa ii permita fiecarui copil sa aiba propriul spatiu.Luc Remond via ContemporistIn loc sa creeze un pat supraetajat care sa stea sprijint de un perete, designerii au realizat un volum independent dintr-o combinatie de palacaje din lemn.

Volumul a fost pozitionat central, in lungul incaperii.

Constructia in sine nu este masiva pentru ca fiecare latura prezinta decupaje care permit luminii sa treaca si celor doi frati sa interactioneze.

Culoarea deschisa a lemnului contribuie la pastrarea unei atmosfere aerisite in vreme ce zonele vopsite in negru adauga un contrast placut incaperii.

Accesul la cele doua paturi se face de pe laturi opuse, astfel ca fiecare copil beneficiaza de intimitate.

Patul de jos poate fi folosit ca zona de relaxare sau canapea pentru discutii cu prietenii beneficiind de o deschidere generoasa.

Volumul inserat in incapere asigura o separare a zonelor in care cei doi copii isi pot desfasura activitatile astfel biroul pentru studiu este amplasat la geam in vreme ce spatiul de joaca sau de relaxare sunt distribuite de o parte si de alta a incaperii.

Bineinteles ca cei doi copii interactioneaza iar limitele acestei separari sunt permeabile, utile atunci cand fiecare are nevoie de intimitate si liniste..