Un fiu e fiu până se însoară, o fiică este fiică toată viața

Un fiu e fiu până se însoară, o fiică este fiică toată viața

Când urmează să se nască un nou copil într-o familie, fiecare membru al familiei își dă cu părerea despre sexul viitorului copil. Cei mai mulți spun că nu contează dacă va fi băiat sau fata, sănătos să fie, dar sunt câțiva care vor neapărat o fată sau neapărat un băiat în familie.

Există o poveste emoționantă pe care ar trebui să o citești înainte să îți alegi “tabăra”.

“Doi tineri și-au făcut o promisiune în ziua nunții lor. Nu vor deschide usa casei lor nimănui. Indiferent de cine le bate la ușă.

Într-o dimineață mirelui au bătut de la ușa casei proaspăților însurăței. Cei doi s-au privit în ochi, și-au respectat promisiunea și nu au deschis ușa.

După o vreme, a venit și rândul părinților miresei să bată la ușa casei tinerilor. nu a deschis ușa la primele bătăi în ușă. Tânăra și-a privit soțul în ochi și a început să plângă.

– Nu pot! Nu pot să nu le deschis ușa. Deja mi-e dor de ei.

Soțul nu a zis nimic și a lăsat-o să deschidă ușa.

Anii au trecut peste cei doi. Cuplul avea cinci copii: patru băieți și mezina, o fetiță.

Când s-a născut fetița, capul familiei a fost extrem de fericit. A organizat o petrecere mare la care a invitat toată familia.

Oamenii au venit bucuroși și s-au minunat de fericirea bărbatului. Nu îl mai văzuseră niciodată atât de fericit. L-au întrebat:

– De ce ești așa de fericit? Nu te-am văzut așa de fericit când ți s-au născut cei patru fii.

El le-a răspuns:

– Fata mea este cea care îmi va deschide ușa.

Fiicele sunt cu adevărat unice. Ele nu rup niciodată legătura cu părinții lor. Chiar și după ce se căsătoresc, ele nu uită de părinți.”