Top - Cele mai sexy posterioare!

Top - Cele mai sexy posterioare!

Pe langa faptul ca sunt talentate, femeile din industria muzicala arata si bine, iar cele mai multe dintre ele profita de darurile naturii pentru a se face cunoscute si a-si creste numarul admiratorilor. Cine sunt cantaretele care arata cel mai bine?

In acest clasament o vom include si pe Kim Kardashian, care desi nu are nici un rol in muzica, in afara de cel de sotie pentru Kanye West, a devenit cunoscuta pentru fundul ei urias si a dat startul unui adevarat booty trend.

Unul dintre cele mai cunoscute posterioare de pe planeta este cel al lui Jennifer Lopez, care a marsat pe imaginea de diva latino sexy inca de la aparitie, iar derriere-ul ei faimos este asigurat, la fel ca si picioarele care i-au dat cariera de dansatoare.

Nicki Minaj a venit tare din urma si a profitat din plin de felul in care arata. De altfel, anul trecut a reusit sa rupa internetul cu videoclipul pentru Anaconda, 4 minute de glorificare a sexualitatii care i-au atras o multime de vizualizari si a devenit rapid trending topic.

Beyonce a reusit sa aduca bootylicious pana in dictionar, iar alaturi de Destiny's Child a lansat oadevarat miscare a glorificarii formelor generoase. Rihanna face parte din generatia noua de femei care mizeaza pe sexualitate in videoclipuri si pe scena, alaturi de o alta prezenta exotica, Shakira, iar impreuna au si aparut in clipul Can't Remember to Forget You.

Si noi avem cateva cantarete cunoscute si pentru felul in care arata, pe langa piesele pe care le cunosc, iar Xonia si Ruby nu s-au sfiit sa pozeze in reviste pentru barbati si sa laude cu corpul lor.

Care credeti ca sunt cele mai hot aparitii?