Test rapid pentru depistarea gripei A/H1/N1 in farmaciile Help Net

Test rapid pentru depistarea gripei A/H1/N1 in farmaciile Help Net

Farmaciile Help Net pun acum la dispozitia celor care au manifestari ale afectiunilor respiratorii testul SCREEN FLU pentru detectarea calitativa de antigene ale gripei de tip A si B, extrase din probe respiratorii. Pretul acestui produs pentru posesorii de Card de Fidelitate Hep Net este de 46,55 lei. Testul se poate utiliza cu usurinta si rezultatul este disponibil in 10 minute.

Specialistii Help Net recomanda si testele suplimentare de specialitate, vizita la medic si diagnosticarea cu precizie in cazul oricaror suspiciuni.

Help Net este una dintre cele mai puternice retele de farmacii din Romania, avand 105 farmacii in toata tara si peste 900 de angajati. Help Net este o companie puternic implicata in viata comunitatii, prin programele speciale de consiliere medicala, binecunoscute si foarte apreciate de publicul larg.

1. Screen Flu – este un test care depisteaza gripele de tip A si B in vitro prin identificarea calitativa a antigenelor gripei de tip A si B (nucleoproteine).
Testul poate detecta nucleoproteinele din diferite subtipuri ale gripei de tip A independente de proteinele superficiale H si N (inclusiv H1N1 si H3N2).
In concluzie depisteaza doar gripa porcina sau alte gripe de tip A si B cum ar fi: Texas, New Jersey, Hong Kong, Shanghai.
2. Sensibilitatea/specificitatea relativa a testului pentru gripa A/B este 84,4%/ 94,7% pentru tulpinele A si 84,3%/ 95,5% pentru tulpinile B.