Test: Cât de pasională ești? Alege fructul preferat și vezi ce spune despre tine

Test: Cât de pasională ești? Alege fructul preferat și vezi ce spune despre tine

Dacă-ți place să afli cât mai multe lucruri despre personalitatea ta, fă acest test! Alege, fără să stai prea mult pe gânduri ce fruct îți place cel mai mult și află ce detalii surprinzătoare poate dezvălui despre personalitatea ta. Preferința pentru fructe a fost adesea comparată de psihologi cu latura pasională și dorințele noastre intime.

1. Portocalele

Sunt fructe pe care nu le decojești ușor. Îți trebuie puțină răbdare și mai multă forță decât la un fruct obișnuit pentru a îndepărta coaja și pentru a ajunge la miezul succlent, parfumat și dulce. Și tu te înarmezi cu multă răbdare în dragoste și încerci să te apropii pas cu pas de bărbatul care te atrage. Îți calculezi fiecare mișcare și nu iei decizii hazardate, mai ales despre viitorul vostru împreună. Poate că ești mai pretențioasă și mai directă cu el, dar ești genul de femeie care oferă stabilitate și sentimente profunde.

2. Piersicile

Așa cum savurezi sucul acidulat și parfumat al piersicilor, așa savurezi și clipele de dragoste pe care ți le oferă bărbatul iubit. Ești amantă și soție, prietenă și confidentă în același timp. Ești deschisă și îi oferi multă afecțiune celuilalt. Iar, dacă ești iubită și fericită, nici nu îți trece prin cap să te uiți la ceilalți bărbați disponibili. Tu te implici cu tot sufletul în relația ta de dragoste sau în căsnicie și vei face tot posibilul să o păstrezi în pofida tuturor greutăților.