SUPERFAST! - parodie dupa FAST & FURIOUS

SUPERFAST! - parodie dupa FAST & FURIOUS

Iti plac parodiile? Atunci nu rata Superfurios si Superiute, comedia ce parodiaza celebra franciza Fast and Furious!

 

Cu un scenariu si o regie semnate de echipa Jason Friedberg si Aaron Seltzer, filmul „Superfurios si Superiute” parodiaza seria de succes „Furios si Iute” si aduce, din 5 iunie, pe marile ecrane din tara multe hohote de ras, masini tunate, curse ilegale si fete frumoase.
Incepand cu „Scary Movie” din anii 2000, cei doi regizori au continuat sa colaboreze si au mai realizat alte parodii ca: „Despre dragoste si alte aiureli”, „Despre super-eroi si... alte aiureli”, „Intalnire cu spartanii”, „Dezastre si alte catastrofe”, „Cineva m-a muscat!” si „The Starving Games”.
Avand la dispozitie materiale din aproape zece ani cu care sa lucreze, „Superfurios si Superiute” nu se bazeaza pe un singur film din franciza, ci pe personajele si pe tonul intregii serii. „Am avut foarte multe masini, curse si femei frumoase, ceea ce a dat filmului aspect si atmosfera de „Furios si Iute”, marturiseste regizorul Aaron Seltzer despre stilul filmului care parodiaza celebra serie.
„Superfurios si Superiute” il are in rolul principal pe Paul White, politist sub acoperire, care se infiltreaza printre pilotii de curse ilegale din echipa lui Vin Serentos. Sunt furiosi si sunt iuti, iar planul lor este sa il insele si jefuiasca pe mafiotul Juan Carlos de la Sol care isi ascunde banii intr-un restaurant Taco Bell din oras.
Scandaloasa schema gandita de ei este pe cat de indrazneata pe atat ridicola! Astfel ii vom urmari remorcand un intreg restaurant si plimbandu-l prin oras la viteze uluitoare, cu masini spectaculoase. Insa Vin Serento are dreptate cand spune: „Nu conteaza masina sofata, ci conteaza soferul masinii sofate care se ocupa de sofat”.

Trailer SUPERFAST!

Din distributia filmului „Superfurios si Superiute” fac parte Dale Pavinski in rolul lui Vin Terento, Alex Ashbaugh ca Lucas White, Andrea Navedo ca Michelle, Lili Mirojnick este Jordana si Dio Johnson interpreteaza rolul detectivului Rock Johnson.
Distribuit de catre Freeman Entertainment, comedia „Superfurios si Superiute” apasa acceleratia la maximum si aduna cele mai actuale glume intr-o aventura plina de umor care are premiera in cinematografele din tara pe 5 iunie.

Sunteti curiosi ce o sa iasa? Aveti aici un top al celor mai reusite parodii.