Strepsils intensiv miere si lamaie pentru dureri puternice in gat

Strepsils intensiv miere si lamaie pentru dureri puternice in gat

Totul porneste de la gatul inflamat care ne face sa inghitim cu greutate si ne impiedica sa ne concentram asupra activitatilor cotidiene.

Exista insa medicamentul potrivit pentru a trata simptomele neplacute ale durerii in gat: Strepsils Intensiv Miere si Lamaie datorita substantei sale active, flurbiprofen, actioneaza rapid, direct la nivelul ariei afectate, avand ca rezultat reducerea durerii in gat in 15 minute de la administrare.

Strepsils Intensiv Miere si Lamaie are un efect ce dureaza pana la 3 ore, fiind singurul medicament care contine flurbiprofen, substanta cu efect calmant, antiinflamator si de reducere a febrei.

Acest medicament contine flurbiprofen si se poate elibera fara prescriptie medicala. Se recomanda citirea cu atentie a prospectului sau a informatiilor de pe ambalaj. Daca apar manifestari neplacute, adresati-va medicului sau farmacistului.

Doze si mod de administrare: adulti si copii peste 12 ani. Doza recomandata este o pastila Strepsils Intensiv Miere si Lamaie la fiecare 3-6 ore, maxim 5 pastile pe zi, timp de 3 zile.