Sportpartner.ro, un nou magazin de articole fitness

Sportpartner.ro, un nou magazin de articole fitness

Veti gasi cel mai mare sortiment de articole de fitness, dar si marci de top din tenis, tenis de masa, badminton, volei, inot, darts, box sau sporturi pe roti (biciclete, role, skateboard-uri).

Sportpartner.ro se adreseaza mai ales iubitorilor de fitness, pe care ii asteapta cu cea mai buna selectie de produse: peste 50 de aparate, atat pentru antrenamente acasa, cat si pentru uz profesional. Produsele vin de la marci de top in domeniu si acopera toate categoriile de pret, de la standard pana la premium. Branduri precum Tunturi, cea mai apreciata marca de fitness europeana, Body Sculpture, brand de renume mondial sau Bremshey vor fi prezente cu numeroase articole in oferta Sportpartner.ro.

In plus, veti descoperi produsele Sport Vision, marca proprie Sportpartner.ro, dezvoltata special pentru cerintele pietei locale. Produsele Sport Vision se inscriu in segmentul de pret mediu/premium si sunt concepute atat pentru antrenamente acasa, cat si pentru uz semiprofesional.

Oferta pentru fitness include si o gama completa de accesorii precum gantere, greutati, costume speciale, saltele, mingi pentru gimnastica si multe altele.