Solistul Carla’s Dreams a scăpat de petele de pe faţă! Nu era machiaj, ci o reacţie urâtă la nişte crenvurşti

Solistul Carla’s Dreams a scăpat de petele de pe faţă! Nu era machiaj, ci o reacţie urâtă la nişte crenvurşti

Toţi credeam că umblă cu faţa pictată, dar nu-i ştiam secretul întunecat! Aurel Asimionesei, tânărul solist al formaţiei Carla's Dreams, a recunoscut ieri că a purtat o luptă crâncenă de 6 ani cu urticaria după ce a mâncat nişte crenvurşti îndoielnici la un motel din apropierea Vămii Albiţa.


"Nu era o urticarie obişnuită, ci una deosebit de violentă, care se manifesta prin erupţii multicolore, uneori geometrice, alteori inspirate din natură. Medicii n-au putut face nimic. De atunci n-am mai pus gura pe crenvurşti, ceea ce vă recomand şi vouă", a povestit cântăreţul, a cărui mâncărime de neostoit transpărea adesea din melodiile sale emoţionante.

Din solidaritate, după tristul eveniment din 2012, ceilalţi membri ai formaţiei au gustat şi ei câte o feliuţă de crenvurşt, molipsindu-se de aceeaşi toxiinfecţie alimentară ca să nu-şi lase colegul să sufere singur.

"După incidentul cu crenvurştiul am continuat să cântăm, lansând patru albume de succes şi consumând circa 8 tone de alifie împotriva mâncărimilor. Abia anul acesta au început să ni se vadă feţele", a încheiat solistul.