Smile Box, primul salon de albire dentara cosmetica din Romania

Smile Box, primul salon de albire dentara cosmetica din Romania

Dupa modelul occidental, bazat pe un concept nou si revolutionar, Smile Box ofera servicii de albire dentara cosmetica non – invazive si nedureroase, la preturi accesibile, fara programare, cu rezultate imediate, intr-un mediu ambiant placut, elegant si relaxant, similar cu cel al marilor saloane de cosmetica. Efectul unui tratament poate dura intre una si patru luni, in functie de timpul acestuia.

„Introducerea pe piata romaneasca a unui concept nou, de ingrijire dentara, calitatea serviciilor, ambianta si preturile sunt atuurile noastre. Am conceput SMILE BOX ca o oaza de relaxare, de liniste, un loc in care clientii sa isi regaseasca zambetul. De la fotoliile confortabile, la decoratiuni, culori si muzica de fundal. Pentru cei care ne trec pragul, tratamentul are o dubla actiune: de albire a dintilor si de linistire a mintii”, spune Pierre Pennino.

Smile Box propune trei tipuri de tratament. Smile Flash, tratament de baza, cu o durata de 20 de minute, pentru actiune imediata. Este ideal pentru o persoana care se pregateste sa apara in public, sa mearga la o filmare, la un eveniment important sau chiar la un interviu de angajare. Celor care au mai mult timp la dispozitie si doresc rezultate pe termen mai lung, le recomandam tratamentul complex pentru rezultat optim Smile Regular, cu o durata de 45 de minute.

Pachetul de top, Smile Premium include un tratament Smile Flash si Smile Regular. In urma unui tratament de albire dentara cosmetica, in functie de mostenirea genetic si a stilului de viata, dintii devin pot deveni mai albi cu doua pana la sapte nuante.

„Pentru ca februarie este luna indragostitilor, am creat o oferta speciala, valabila pe tot parcursul acesteia. Este vorba de Pachetul Duo, pentru el si pentru ea, valabil pentru orice tip de tratament, care ofera un discount de 20%” , spune Marc Pennino.

Procedeul de albire dentara cosmetica oferit de Smile Box este 100% sigur. Produsele folosite sunt omologate si aprobate de ministerul de resort. Ambii asociati au efectuat un stagiu de pregatire profesionala in Anglia.

Deloc intamplator, de altfel, Smile Box este partener oficial al Federatiei Romane de Scrima, oferindu-le servicii de albire dentara cosmetica sportivilor.
Indrazneti si vizionari, Pierre si Marc nu se limiteaza doar serviciile de albire cosmetica dentara.

Ei au introdus in Romania pretigioasele cosmetice si parfumuri Galimard si suplimentele nutritive pentru barbati Omzen, care pot fi gasite doar la Smile Box, pe bulevardul Decebal nr. 14. Detalii pe www.smilebox.ro.