Logati-va pentru a putea crea un flux de stiri si produse compus din domeniile care te intereseaza.

Pret:Orice pret
Interese:Toate
Culoare:Toate culorile
Seminee cu față dublă și cum se pot integra în locuință

Seminee cu față dublă și cum se pot integra în locuință

Intr-o casa, zona semineului are o importanta aparte devenind in cadrul amenajarii un punct de interes pentru organizarea si pozitionarea elementelor de mobilier.

Jim Tschetter via DezeenZona cu semineul este inclusa atat in spatiul destinat relaxarii, ceva mai retras si mai confortabil, dar este prezent si ca element decorativ in zona de zi.

Semineele cu doua fete sunt deosebite prin prisma faptului ca pot deservi doua spatii diferite si in functie de marime si pozitionare actioneaza ca element de separatie intre doua incaperi ale casei.

Din punct de vedere arhitectural, acest tip de semineu este de ajutor pentru ca poate defini spatial anumite zone, precum zona de zi comuna, de o zona mai mica destinata relaxarii sau zona de discutii de locul de luat masa etc.

Se poate alege chiar ca acest tip de semineu sa deserveasca pe o parte livingul si pe de alta parte terasa exterioara a acestuia.

Formele si dimensiunile pe care le pot imbraca sunt variate, astfel ca se pot adapta cu usurinta oricaror interioare fiind integrate cu gust in designul interior al casei.

In imaginile pe care vi le prezentam in continuare veti vedea cum au fost integrate in amenajarea interioarelor astfel incat sa fie functionale si placute in acelasi timp..