Logati-va pentru a putea crea un flux de stiri si produse compus din domeniile care te intereseaza.

Pret:Orice pret
Interese:Toate
Culoare:Toate culorile
Se ura din cauza condiţiei cronice de care suferea, până ce şi-a întâlnit câinele-geamăn. Povestea impresionantă a unui băieţel bolnav de vitiligo - Galarie foto

Se ura din cauza condiţiei cronice de care suferea, până ce şi-a întâlnit câinele-geamăn. Povestea impresionantă a unui băieţel bolnav de vitiligo - Galarie foto

Carter Blanchard este un băiat de 8 anişori ce suferă de o afecţiune a pielii caracterizată prin depigmentarea pielii – vitiligo.

Din păcate, boala l-a afectat atât de tare emoţional pe micuţ, încât ajunsese să îşi urască propria persoană.

Dar lucrurile au luat o întorsătură neaşteptată, şi Carter a cunoscut o fiinţă ce avea să îi schimbe viaţa: un câine ce suferea de aceeaşi condiţie.

„Faţa lui se transforma văzând cu ochii.

Mi-a spus într-o dimineaţa, în timp ce urca în maşină, că îşi urăşte nespus faţa şi felul în care arată”, a povestit Stephanie Adcock din Arkansas, SUA.

Chiar când Stephanie credea că numai un miracol îl poate ajuta pe micuţ să se iubească din nou, rugăciunile ei au fost ascultate şi minunea a apărut sub forma unui câine de 13 anişori, un labrador pe nume Rowdy ce suferea de aceeaşi condiţie.

Patrupedul a fost diagnosticat cu vitiligo în acelaşi an în care în care şi lui Carter i s-a spus că suferă de această condiţie.

Petele de pe faţa lui Rowdy l-au făcut celebru pe internet, iar şi aşa a aflat Stephanie de existenţa lui.

„Am citit că Rowdy suferă de vitiligo şi am fost cumva şocată.

Iar când i-am arătat şi lui Carter a fost super entuziasmat când a realizat că un câine a devenit faimos pentru că suferă de aceeaşi boală ca el”, a mai spus mama băiatului.

Băiatul şi câinele s-au întâlnit după o lună: “Când ne-am văzut, niciunul dintre noi a simţit că este prima întâlnire.

Părea că ne ştim cu patrupedul de o viaţă.

Simţeam deja că suntem o familie”.

De atunci, între cei doi s-a legat o prietenie extrem de frumoasă.

Carter şi-a recăpătat încrederea în sine şi a învăţat să îşi îmbrăţişeze unicitatea..