Sapunul lichid crema CORAL MARINE de la Laboratoarele SPUMA

Sapunul lichid crema CORAL MARINE de la Laboratoarele SPUMA
Sapunul lichid crema CORAL MARINE este realizat de Laboratoarele SPUMA din uleiuri de lavanda, avocado, scortisoara si Ylang-Ylang. Iata ce proprietati are. Daca zilele trecute va informam despre noua gama de vopsea crema pentru par GEROROYAL, azi vorbim despre sapunul lichid crema CORAL MARINE de la Laboratoarele SPUMA. Acesta este realizat din uleiuri lavanda avocado, scortisoara si Ylang-Ylang. Acestea au un parfum delicat si rolul de a curata si de a ingriji cu blandete pielea, lasand-o neteda si catifelata, placuta la atingere. Sapunul lichid crema CORAL MARINE este realizat de Laboratoarele SPUMA si este prezent in gramaj de 400 si 900 ml. Produsele ce apartin Laboratoarelor SPUMA sunt disponibile pe site-ul www.laboratoarelespuma.ro si pot fi achizitionate din comert din magazinele de retail partenere.     Uleiul esential de lavanda este foarte bun pentru mentinerea sanatatii pielii. Lavanda este o planta cu proprietati uimitoare de vindecare si infrumusetare. Uleiul natural obtinut din lavanda este foarte benefic pielii si este utilizat cu succes in tratamentele destinate epidermei. Pe langa infrumusetarea pielii, uleiul esential de lavanda este foarte benefic in grabirea vindecarii ranilor datorita proprietatilor sale antifungice sau in tratarea durerilor de cap.   Ulei de avocado pentru piele O sursa bogata de vitamina A si D, uleiul de avocado este usor absorbit de piele si hidrateaza in profunzime, ceea ce il recomanda ca un ingredient de baza in produsele pentru ingrijirea pielii mature sau uscate. Avand minunate proprietati emoliente si regenerante, uleiul de avocado este folosit adesea pentru tratarea unor probleme ale pielii precum psoriazisul sau eczema, deoarece calmeaza senzatia de mancarime sau uscaciune, pentru pielea deshidratata, afectata de factorii de mediu, schimbarile climatice, expunerea la soare. Uleiul de avocado este bogat in sterolini (denumiti steroizi ai plantelor), substante reputate pentru efectul lor de a atenua petele produse de varsta sau de expunerea la soare, cicatricile. Intr-un studiu realizat de Technion (Israel Institute of Technology), s-a descoperit ca uleiul de avocado mareste in mod seminificativ si superior altor uleiuri vegetale productia de colagen din piele, care dupa cum stim, se diminueaza in cantitate odata cu varsta, ducand la imbatranirea pielii si aparitia ridurilor. Nu este de mirare ca uleiul de avocado este folosit pentru a contracara efectele imbatranirii, direct aplicat pe piele sau inclus in produsele anti-aging. Ulei essential de scortisoara Mirosul inconfundabil al scortisoarei deruteaza oricand simturile, fie ca este vorba despre mancare sau despre produse cosmetice. Dar in afara de mireasma extraordinara cu care ne bucura, scortisoara poate face minuni pentru ingrijirea pielii! Candva, scortisoara era atat de pretioasa, incat valora mai mult decat aurul. In Antichitate, egiptenii o foloseau pentru a-si imbalsama mortii, iar romanii o ardeau in timpul slujbelor mortuare (spre exemplu, Nero, imparatul Romei, a ars intreaga rezerva de scortisoara pe un an la moartea sotiei sale). Scortisoara este pomenita chiar si in Biblie, Moise folosind-o la preparea unor uleiuri. Puterile ei au fost descoperite inca de pe atunci, scortisoara fiind utilizata atat pe post de condiment si de conservant, cat si ca medicament pentru raceli sau probleme digestive. Ulei din samburi de struguri Secretul uleiului din seminte de struguri sta in pachetul extraordinar de antioxidanti pe care ii contine, printre care flavonoizi, polifenoli, tanine, antocianine si proantocianine. Pe langa aceste substante cu nume ce ti se pot parea ciudate (dar atat de folositoare pentru diverse afectiuni dermatologice), uleiul din seminte de struguri mai contine si diversi acizi: oleic, linoleic, palmitic si stearic, ce ajuta la mentinerea sanatatii celulelor pielii. Iar, ca o mica curiozitate, afla ca uleiul din seminte de struguri contine antioxidanti de cateva orimai puternici decat vitamina E si vitamina C (doua vitamine esentiale pentru frumusetea pielii). Ulei de YLANG-YLANG Proprietatile terapeutice ale uleiului de Ylang-Ylang sunt: afrodisiac, calmant, euforizant, antidepresiv, antiinfectios, antiseboreic, antiseptic, hipotensiv, stimulent al sistemului nervos, combate depresia, tonic digestiv, tonic psihic (ajuta in probleme emotionale in legatura cu autostima). ”Floarea florilor” emana un parfum exotic intens si are proprietati antidepresive, afrodisiace si euforizante recunoscute. Esenta extrasa din florile de ylang-ylang este apreciata în aromaterapie pentru efectul echilibrant asupra sistemului nervos favorizând detensionarea, reducerea anxietatii. În cosmetica, uleiul esential de ylang-ylang este folosit pentru parfumarea compozitiilor dar si pentru efectul revitalizant, tonic si usor seboregulator în aplicatii cutanate si capilare. Proprietatile uleiului de ylang-ylang: tonic, stimulator, revitalizant, euphoric, echilibrant al sistemului nervos, antidepresiv, favorizeaza reducerea anxietatii si iritabilitatii antispasmodic, usor seboregulator, tonifiant pentru piele si scalp, reconfortant pentru piele, parfumant pentru cosmetice si compozitii de parfumerie, are un miros intens, persistent. Contact comenzi:email: [email protected], [email protected]telefon: 0212406636, 0726772772, 0788280626  Citeste si GEROROYAL, vopseaua crema pentru par de la Laboratoarele SPUMA