Sane, la Manchester City! Cât vor plati englezii si ce salariu va avea starul german

Sane, la Manchester City! Cât vor plati englezii si ce salariu va avea starul german

Curtat de o serie de cluburi importante in aceasta vara, Leroy Sane, "perla" celor de la Schalke 04, va evolua pentru noul club al lui Pep Guardiola, Manchester City.

Englezii vor plati 42 de milioane de lire sterline pentru Sane, dupa cum scrie The Sun. Este a doua cea mai mare suma care se plateste in Anglia pentru transferul unui jucator german, dupa Mesut Ozil, luat de Arsenal cu 42,5 milioane de lire sterline, de la Real Madrid.

Mutarea ar urma sa fie anuntata in urmatoarele zile, City pregatindu-i lui Sane un contract pe 4 ani si un salariu de 100.000 de lire pe saptamana, la doar 20 de ani.

La inceputul acestei saptamani, Leroy Sane a depus o cerere oficiala la clubul din Gelsenkirchen, prin care solicita despartirea. "Este clar, Leroy are de gand sa ne paraseasca in aceasta vara. Suntem de acord cu un transfer, insa trebuie indeplinite si conditiile noastre", a spus Christian Heidel, directorul sportiv al lui Schalke.

Leroy Sane a fost foarte apreciat de Pep Guardiola, care a vrut sa-l ia pe acesta si in perioada in care se afla pe banca lui Bayern. "Este o imensa promisiune, un mare talent", il caracteriza catalanul pe Sane.

11 minute a jucat Sane pentru nationala Germaniei, la Euro 2016