Respectat și peste hotare! Compania Abibas va lansa o linie de treninguri „Rareș Bogdan”

Unul din cei mai importanți jucători pe piața treningurilor de calitate, conglomeratul chinez Abibas, a anunțat recent lansarea unei noi linii de treninguri de tip „foiță”. Imaginea colecției va fi jurnalistul român Rareș Bogdan care este un idol printre cocalari, un erou al săracilor și un monument viu pentru cocleți.

„De când am tras prima linie pe foaie pentru acest nou model de trening am avut în minte un singur om care ar putea întruchipa eleganța deosebită și caracterul firmei noastre iar acel om este Rareș Bogdan. Când l-am contactat pentru a-i propune această asociere a fost extrem de entuziasmat”, a declarat Hiang Zhou, designerul colecției. 

Treningurile Abibas by Rareș Bogdan vor apărea pe piața românească începând de luna viitoare la prețuri cuprinse între 15 și 17 lei. „E normal să plătești mai mult pentru el, practic plătești brandul și imaginea. Dar, pe de altă parte, vei fi invidiat de toți gunoierii de la tine din cartier”, a mai spus producătorul chinez.


Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe , din librăriile și sau din rețeaua .