Logati-va pentru a putea crea un flux de stiri si produse compus din domeniile care te intereseaza.

Pret:Orice pret
Interese:Toate
Culoare:Toate culorile
Razer a lansat oficial în România Razer Phone 2: Preţ şi specificaţii complete

Razer a lansat oficial în România Razer Phone 2: Preţ şi specificaţii complete

Razer a anunţat astăzi că Razer Phone 2, telefonul realizat special pentru gaming-ul pe mobil, este disponibil în mod oficial şi în România.

Noul Razer Phone 2 oferă o performanţă sporită cu aproximativ 30% faţă de predecesor, datorită combinării componentelor de top cu un nou sistem de răcire.

Platforma Qualcomm Snapdragon 845, ce include procesorul grafic Qualcomm Adreno 630 (GPU), ar trebui să se descurce fără probleme la cele mai solicitante aplicaţii, performanţa fiind îmbunătăţită şi mai mult de sistemul de răcire Razer bazat pe camere de vaporizare.

Camerele de vaporizare asigură o suprafaţă mai mare de disipare a căldurii, menţinând temperaturile mai scăzute şi asigurând un framerate sporit.

Lansarea Razer Phone 2 în România reprezintă primul pas din planurile Razer de a se implica mai activ în comunitatea de gaming locală, ţinând cont de nevoile jucătorilor români.

Aceasta este o premieră pentru compania fondată în San Diego, California.

Obiectivul principal al Razer pentru 2019 în România este de a extinde portofoliul de periferice şi dispozitive disponibile din oferta partenerilor şi de a introduce produsele nou-lansate în oferta locală mult mai rapid decât în trecut.

Următorul pas în această direcţie va fi realizat la începutul anului 2019, când gamerii vor putea achiziţiona accesorii pentru Razer Phone 2, inclusiv o varietate de huse şi încărcătoare wireless.

Razer Phone 2 este disponibil la preţul de 3.499,99 lei.

În mod alternativ, Razer Phone poate fi achiziţionat la preţul de 1.999,99 lei.

SPECIFICAŢII COMPLETE RAZER PHONE 2 Procesor şi răcire: CPU Qualcomm Snapdragon 845 (2.80 GHz) cu GPU Adreno 630 GPU, Sistem de răcire bazat pe camere de vaporizare            Memorie sistem: 8 GB (LPDDR4X)          Stocare internă: 64 GB UFS Stocare externă: SIM + slot micro SD (până la 1TB)      Ecran: IGZO LCD de 5.72 inci cu rezoluţie de 1440 x 2560 pixeli, Refresh rate de 120 Hz, Wide Color Gamut Corning Gorilla Glass 5 Multi-touch Protecţie împotriva amprentelor Camera principală: 12 MP AF f1.75 Wide cu OIS, 12 MP AF f2.6 Telephoto, PDAF dual (Phase detection Autofocus), Dual tone, dual LED flash Video: Înregistrare la rezoluţii de până la 4K cu audio stereo Camera frontală: 8 MP FF f2.0 Înregistrare video de până la 1080p    Alimentare: Baterie Li-Po de 4.000 mAh Tehnologie Qualcomm QuickCharge 4.0+ Încărcare wireless rapidă       Rezistenţă la apă: Testat pentru rezistenţă la apă şi praf în standardul IP67     Dimensiuni: 158.5 mm x 78.99 mm x 8.5 mm        Versiune Android: Android 8.1.