PSD a urcat conferința lui Dragnea pe PornHub, cu tagurile ”facial”, ”anal”, ”fingering” și ”gangbang”

PSD a urcat conferința lui Dragnea pe PornHub, cu tagurile ”facial”, ”anal”, ”fingering” și ”gangbang”

Explozie de trafic pe saiturile porno, după ce infractorul condamnat definitiv Liviu Dragnea a uploadat conferința de presă de ieri ținută de șeful PSD despre ordonanța penalilor. Clipul a fost urcat cu taguri care reflectă perfect ce s-a întâmplat în sală și ce au pățit nu doar jurnaliștii de acolo, ci și toți telespectatorii și întreg poporul, precum facial, anal, fingering și gangbang.

Din păcate nu existau taguri precum ”full national sodomy”, care ar fi explicat perfect conținutul filmului. Clipul a fost vizualizat de un număr impresionant de oameni, nu doar de cei care protestează în Piața Victoriei, cât mai ales de milioanele de votanți PSD, care așteptau cu gura deschisă să-i umple Dragnea de pensii și salarii.

Pensionarii și bugetarii și-au făcut deja conturi premium pe PornHub, că tot au primit bani de la infractorii din PSD, și acum adună semnături să li se dea cât mai multe clipuri cu Dragnea care le dă muie. Din păcate pentru ei, cel mai probabil cam cu asta o să se aleagă din votul acordat partidului de infractori.