Probleme Facebook Messenger: utilizatorii nu pot primi sau trimite mesaje

Probleme Facebook Messenger: utilizatorii nu pot primi sau trimite mesaje

Facebook Messenger creează, din nou, probleme utilizatorilor. De data asta, persoanele care utilizează aplicația nu pot primi sau trimite mesaje.

UPDATE:

Problema pare că începe să se rezolve, pentru că utilizatorii încep să primească mesajele care le-au fost trimise, dar funcționarea este în continuare îngreunată.

Se pare că problema afectează Europa, jumătate din America de Nord și în părți din Australia. Partea proastă e că mica defecțiune poate trece foarte ușor neobservată, pentru că nu primești niciun avertisment legat de faptul că mesajul tău nu a ajuns la destinație. Ar fi fost de ajutor măcar afișarea cerculețului albastru, care semnalează că mesajul e în curs de transmitere, sau un mesaj care să îți spună că există, undeva, o problemă în curs de rezolvare.

Așadar, dacă în ultimele ore ai scris ceva important cuiva și nu ai primit absolut niciun fel de feedback, sunt șanse mari ca persoana respectivă să nu te ignore dinadins, ci pur și simplu să nu aibă habar că ai încercat să o contactezi. Ca să testezi dacă ai și tu aceeași problemă, verifică mesajele atât în aplicația mobilă, cât și în cea pentru desktop. În cazul nostru, aplicația nu se sincronizează între platforma desktop și cea pentru mobil.

Problema a fost confirmată de accesarea , care listează că există „posibile probleme cu Facebook Messenger”. În ultimele ore, au crescut reporturile legate de imposibilitatea de a trimite și primi mesaje, iar unii dintre utilizatori au semnalat defecțiunea și în secțiunea de comentarii.

Nu ar fi prima oară când Facebook Messenger dă bătăi de cap utilizatorilor, iar partea bună e că suntem obișnuiți ca inginerii aplicației-mamă să rezolve repede eventualele defecțiuni.