Prietenii lui Patrick Swayze fac declarații șocante despre soția actorului: ”Îl bătea chiar și când era bolnav”

Prietenii lui Patrick Swayze fac declarații șocante despre soția actorului: ”Îl bătea chiar și când era bolnav”

Actorul pe care l-am îndrăgit în Dirty Dancing și-a dus ultimii ani de viață într-o suferință cruntă. După ce a fost diagnosticat cu cancer pancreatic, artistul devenise o legumă și, pe lângă durerile pricinuite de boală, se pare că acesta a fost o victimă a soției sale.

La puțin timp după moartea lui Patrick Swayze, în septembrie 2009, împotriva soției sale, Lisa Niemi, au fost lansate acuzații grave. O sursă care susține că este prietenă a familiei a declarat presei că aceasta l-ar fi bătut pe actor în timpul celor 34 de ani de căsnicie, inclusiv în ultima perioadă a vieții lui, când era ținuit de boală în scaunul cu rotile.

Prietena familiei a mai povestit chiar că în ultimele săptămâni de viață, în care cancerul îl făcuse de nerecunoscut, Niemi îl neglija, mai ales în zilele când asistenta medicală avea liber și îl lăsa nechimbat, cu hainele murdare.

”Obișnuia să dea în el, iar el, ca să se descarce, lovea pereții și mobila. Se certau foarte des, iar eu mereu încercam să îi scot din încurcături. Au distrus camere de hotel, mașini, propria casă. Era o relație cu abuzuri”, a mărturisit ea presei.

Citește și:

Întrebată dacă Niemi l-a lovit pe soțul ei și în peiroada celor 21 de luni în care s-a luptat să învingă cancerul, aceasta a răspuns: ”O, da. Nu ținea cont de nimic. Nu îl lovea cu anumite lucruri, dar se înfigea în brațele și gâtul lui. Îl lovea cu pumnii și cu palmele”, a spus sursa, adăugând că Niemi îi controla viața la sânge, ea fiind cea care decidea câți bani să cheltuie, știut fiind faptul că boala de care suferea actorul presupunea cheltuieli uluitoare.

Declarațiile sursei par a fi întărite de o prietenă din copilărie a lui Swayze, Charlotte Stevens, care a declarat că de multe ori l-a încurajat pe actor să o părăsească pe Niemi, după ce a aflat că soția îl înșela și cu femei, și cu bărbați.

La rândul ei, soția starului din Dirty Dancing, de care și-a legat destinul încă de când amândoi aveau 15 ani, a negat declarațiile celor două surse.

Citește și:

Foto: Northfoto