Poltergeist în Drumul Taberei! În tunelul săpat în cartier se aude noaptea zgomot de metrou

Poltergeist în Drumul Taberei! În tunelul săpat în cartier se aude noaptea zgomot de metrou

Poate metroul propriu-zis încă nu a ajuns în Drumul Taberei, dar măcar sunetul lui e prezent în cartier. Cel puțin asta spun locuitorii din zonă, după ce mai mulți dintre ei ar fi auzit noaptea zgomot de metrou din tunelurile săpate în zonă.

”Noapte de noapte am auzit un sunet ciudat din subteran și habar n-aveam ce poate să fie”, a povestit un locuitor din Drumul Taberei. ”Am avut însă noroc într-o noapte, când eram cu un amic din Militari la o terasă din cartier și sunetul a început să răsune din nou. Și amicul m-a dumirit imediat ce se aude: «Bă, ăsta e sunet de metrou!», mi-a zis el. Și l-am crezut, normal, că el stă în cartier cu metrou, deci știe ce vorbește.”

Locuitorii din Drumul Taberei spun că acum nici nu-i mai interesează atât de mult dacă metroul va mai fi făcut sau nu în cartierul lor. Pensionarii, care reprezintă peste 90% din populația cartierului, spun că lor le ajunge doar să-i audă sunetul, că oricum n-au de gând să călătorească cu el. ”Păi e pe bani, maică, nu gratuit, ca autobuzul sau tramvaiul”, spune o pensionară din Drumul Taberei.