(P) Lyprinol și Movial Plus, soluția ideală pentru sănătatea articulațiilor

Aveți probleme cu articulațiile? Atunci trebuie să aflați că Lyprinol și Movial Plus reprezintă soluția ideală pentru sănătatea articulațiilor.

Lyprinol este un produs fabricat în Germania, cu multiple beneficii asupra sănătății oaselor și articulațiilor. De asemenea, este un foarte bun adjuvant contra durerilor provocate de inflamații și artrită.

Acest produs 100% natural, care are în compoziție cea mai mare concentrație de extract de scoică verde, recunoscută pentru proprietățile sale antiinflamatoare, menține sănătatea organismului, îl ajută să se refacă după un efort intelectual și după covalescență, sprijină sănătatea membranei celulare, a sistemului nervos, imunitar, digestiv, renal, și urinar. De asemenea, îmbunătățește sistemul cardio-vascular și menține sănătatea căilor respiratorii.

Lyprinol nu are efecte secundare așa cum au antiinflamatoarele convenționale. Acest produs 100% natural elimină inflamațiile în mod natural.

În urma studiilor clinice realizate în mai bine de 30 de ani, s-a constatat că acest supliment alimentar are cele mai puternice și eficiente efecte antiinflamatorii. Studiile demonstrează faptul că efectul acestui produs este de sute de ori mai puternic decât uleiul de pește, de 200 de ori mai puternic decât uleiul din semințe de in, de 175 de ori decât uleiul de somon și primula, de 125 de ori decât extractul sub formă de pulbere de scoică cu cochilie verde, de 100 de ori mai eficient decât cel mai cunoscut produs antiinflamator din prezent.

Pe lângă extractul de scoică verde, Lyprinol are în compoziția sa și 5 clase de lipide importante: acizi grași, esteri de sterol, steroli, trigliceride, lipide polare. Totodată se știe foarte bine că fructele de mare sunt extrem de benefice pentru sănătatea organismului uman, deoarece au un conținut mare de acizi grași, minerale și Omega 3.

Dacă faceți parte dintre persoanele care au articulații sensibile, rigide dimineața, suferă de artrită reumatoidă, osteoartrită și zilnic li se umflă mâinile și picioarele, trebuie să vă achizionați Lyprinol intrând pe site-ul bioo.ro.

Atât cercetătorii, cât și medicii din întreaga lume consideră acest produs una dintre cele mai bune surse de acizi grași Omega 3. Având în vedere că nu are efecte adverse, acest supliment poate fi asociat cu orice al produs naturist.

De exemplu, îl puteți asocia cu Movial Plus și veți scăpa de problemele articulare. Acest supliment alimentar natural odată administrat îmbunătățește calitatea vieții persoanelor ce se confruntă cu dureri articulare.

Movial Plus reduce durerile articulare datorită colagenului hidrolizat de tip 2 numit Fluidart, prezent în compoziția sa.

Pe lângă acest tip de colagen, în compoziția acestui supliment alimentar cu multiple beneficii asupra sănătății articulare și nu numai, există și extract de rodie, acid hialuronic și vitamina C. Toate aceste ingrediente active joacă un rol important în reducerea durerii articulațiilor, în diminuarea inflamațiilor și menținerea mobilității normale a articulațiilor.

De asemenea, aceste ingrediente active ajută și la formarea normală a colagenului. Astfel, cartilajul și ligamentele vor funcționa corect, iar celulele vor fi protejate contra stresului oxidativ, datorită conținutului de acid hialuronic și vitamina C.

Degradarea fiziologică a cartilajelor și riscul apariției inflamațiilor scade, iar mobilitatea articulațiilor se îmbunătățește.

În plus, datorită acțiunii ingredientelor active, are loc o stimulare a funcției fiziologice a sinovitelor, adică a celulelor din cartilajul articular, care sunt responsabile pentru producerea lichidului sinovial.

Movial Plus este benefic nu doar în cazul durerilor articulare sau osteoartritei, ci și în cazul vieții sedentare, obezității și supraponderalității, efortului articular intens și prelungit etc. Movial Plus este un produs 100% natural cu efecte extraordinare în diverse afecțiuni. Din acest motiv, este mereu o soluție ideală pentru sănătatea organismului.

Odată ce este administrat, rezultatele nu vor întârzia să apară. Însă, pentru ca rezultatele să fie vizibile într-un timp cât mai scurt, este bine ca acest supliment alimentar să fie luat pe o perioadă de 2-3 luni. Astfel, efectele sale vor fi maxime.

Movial Plus poate fi folosit chiar și de diabetici, deoarece nu conține zahăr sau alte glucide.
După cum se poate observa, acum puteți spune adio durerilor articulare și nu numai, cu ajutorul a două produse 100% naturale, cu efecte efecte extraordinare dovedite clinic prin intermediul studiilor realizate de-a lungul anilor.

Așadar, intrați pe bioo.ro și achiziționați-vă aceste două produse 100% naturale, pentru a le descoperi efectele benefice pe care le pot avea asupra organismului uman. Spuneți STOP durerilor articulare și altor probleme de sănătate cu ajutor a două suplimente alimentare extraordinare.