Nea Costel, drojdier, model de implicare civică: “Haideţi la protest, dă-vă-n p... mea!”

Nea Costel, drojdier, model de implicare civică: “Haideţi la protest, dă-vă-n p... mea!”

Cunoscutul beţiv al Pieţei Crângaşi, nea Costel, arată încă o dată că e un cetăţean mai implicat decât confraţii săi mai tineri şi mai frumos pieptănaţi! În această dimineaţă, Costel îşi confecţiona o pancartă cu un mesaj incisiv la adresa partidului de guvernământ, îndemnându-şi colegii de birt să vină diseară la protest ca să încerce să salveze independenţa justiţiei.


"Dacă până şi eu mă mobilizez, în condiţiile în care duminică seara e ofertă la bere la mine la cârciumă, voi n-aveţi nicio scuză. Hai la protest, dă-vă-n p... mea!", a bombănit Costel.

"Deşi alcoolul i-a redus considerabil speranţa de viaţă şi abilităţile fizice, nici măcar nea Costel nu pune botul la poveştile cu Soroş şi statul paralel, fapt care ar trebui să-i pună pe gânduri pe spectatorii RTV şi Antena 3", a declarat nea Grigore, un apropiat al lui nea Costel.

Ulterior, iscusitul drojdier a reuşit să lipească între ele cartonul cu "Dă-vă-n" şi cel cu "P... mea", ca să poată participa la miting cu expresia care l-a consacrat.