Nea Costel, drojdier, mesaj pentru Halep: ”Bravo, Simona și dă-i în p… mea pe hateri!”

Nea Costel, drojdier, mesaj pentru Halep: ”Bravo, Simona și dă-i în p… mea pe hateri!”

Cel mai simpatic drojdier al țării, dacă nu al planetei, nea Costel, a ținut să-i transmită un mesaj lui Halep imediat după finala pierdută dramatic la Australian Open. ”Chiar dacă n-ai câștigat, «Bravo, Simona!» pentru cum ai luptat”, a spus nea Costel. ”E ca-n viața de drojdier, uneori ai paharul plin, alteori gol, dar important e să mergi mai departe. Eu unul așa fac.”

Nea Costel spune că modul eroic în care a luptat Simona, deși evident accidentată, i-a adus aminte de tinerețea lui. ”Crezi că eu am reușit din prima să dau gata singur o ladă de bere?”, a întrebat retoric simpaticul drojdier. ”Nu, bineînțeles! În tinerețe și eu am fost învins în fața lăzii de bere. Dar am perseverat și am atins și acest măreț obiectiv, de a câștiga împotriva unei lăzi de bere. Tot așa, și tu poți câștiga un titlu de Grand Slam.”

”Cât despre cei care o să comenteze negativ modul în care ai jucat finala, că o să fie destui și din ăștia, dă-i în p… ea de hateri!”, i-a mai transmis nea Costel Simonei Halep. ”Ăștia sunt din ăia care fac crampe doar uitându-se de pe canapea la meciurile tale. Și sunt aproape sigur că nici la băutură nu duc, că i-aș băga sub masă după doar câteva beri. Așa că dă-i în p… mea, că nici nu merită băgați în seamă!”