Nea Costel, drojdier, îl reneagă pe fostul său partener de pahar, Mihai Tudose: ”Dă-l în p… mea!”

Nea Costel, drojdier, îl reneagă pe fostul său partener de pahar, Mihai Tudose: ”Dă-l în p… mea!”

Decizia lui Mihai Tudose de a se lăsa executat fără luptă de către Liviu Dragnea i-a atras, cum era și firesc, multe antipatii. Cele ale internetului sau ale diverșilor analiști politici care susțin că Tudose nu avea nici un motiv să demisioneze pălesc însă în fața antipatiei lui nea Costel. Simpaticul drojdier l-a lovit pe Tudose unde îl doare mai tare și i-a transmis că nu mai are ce căuta cu el la băutură.

”Dă-l în p… mea, că s-a comportat ca ultimul pămpălău!”, spune cu amărăciune nea Costel. ”Eu nu pot să ridic paharul alături de unul care a stat capră în fața ăluia cu mutră de chelner, Dragnea, sau cum îi zice. I-am transmis că nu mai are ce căuta în birtul nostru, să se ducă la asistații sociali din Teleorman și să bea cu ei, nu cu mine. Dă-l în p… mea de slugă, că m-a dezamăgit cumplit!”

Se pare că vestea că a fost renegat de nea Costel l-a pus pe gânduri pe Mihai Tudose, care e disperat să revină în grațiile simpaticului drojdier. Premierul demisionar știe că e prea târziu ca să mai revină asupra deciziei, dar se gândește că nimic nu-l împiedică să-i dea un cap în gură lui Dragnea, poate-l convinge astfel pe nea Costel să-l reprimească în cercul lui select de băutori.