Moment istoric pentru un student la Politehnică! În noaptea asta atacă laba cu numărul un milion

Tensiune și speranță în caminele de la Politehnică din București. Studentul A. Bogdănescu, anul III, se pregătește în această noapte să pulverizeze un record considerat aproape imposibil de atins de o ființă umană normală. Acesta va efectua laba cu numărul un milion de când a intrat la facultate. 

Pregătirile au fost intense. Doar pentru această seară a achiziționat patru baxuri de șervețele, un hard extern pentru back-up, de pe OLX, în caz că pică internetul și are și un generator pe motorină, dacă este o pană de curent. Operațiunea va fi supravegheată de un comitet venit de la Guiness Book, format din oameni extrem de bătrâni și experimentați. 

În localitatea sa natală, Alexandria, evenimentul va fi transmis pe un ecran gigant, amplasat în fața primăriei. Un car de televiziune este în fața casei părinților săi care așteaptă cu ochii în lacrimi victoria fiului lor. Cunoscutul cântăreț și poet de Nobel Bob Dylan i-a trimis un mesaj de încurajare pe Facebook, precizând „Dacă eu am luat premiul ăsta finlandez pentru versuri și tu poți lua premiul tău. Crezi în tine, fii un învingător!”