Moduri în care poți purta paltonul lung

Moduri în care poți purta paltonul lung

Paltonul lung este alegerea pe care cele mai multe fashioniste o fac în acest sezon. Vezi cum poți să îl porți.

Paltonul lung este foarte chic, însă nu se potrivește oricărei siluete. Poartă-l dacă ești înaltă și evită-l dacă ești minionă sau alege o lungime până sub genunchi și optează pentru tocuri. Pentru că știm că nu este ușor de asortat, am ales cele mai frumoase ținute cu pantofi lung de la fashionistele de pe Instagram.

Paltonul lung poate fi purtat cu o fustă scurtă, câtă vreme nu alegi un model mini. Ne place combinația de fustă cu nasturi în față (care este un must-have în acest sezon) și bluză pe gât. Botinele și geanta mesager se potrivesc perfect!

on Oct 29, 2015 at 9:44am PDT

O salopetă office se va potrivit perfect cu paltonul lung, care are o croială elegantă și dă un aspect prețios oricărei ținute.

on Sep 22, 2015 at 3:29am PDT


Un palton lung cu imprimeuri va scoate în evidență orice ținută. Dacă ai curaj, îl poți purta cu o rochie cu imprimeuri, însă nu face astfel de combinații dacă nu ești foarte sigură pe tine.

on Oct 2, 2015 at 1:17pm PDT

Cizmele peste genunchi pot fi purtate cu palton lung, câtă vreme paltonul este mai lung de genunchi.

on Oct 28, 2015 at 7:02pm PDT


Dacă porți paltonul lung cu rochie, asigură-te că lungimea celor două este identică. În niciun caz rochia nu trebuie să fie mai lungă decât paltonul.

on Oct 29, 2015 at 12:01pm PDT

Dacă ești înaltă, poți alege un palton până în pământ. Alege să îl porți la o ținută all-black și vei arăta foarte chic.

on Oct 28, 2015 at 9:14am PDT


Paltonul lung se potrivește și cu piese casual. O cămașă și o pereche de blugi rupți vor arăta perfect împreună!

on Nov 10, 2015 at 8:18am PST