Logati-va pentru a putea crea un flux de stiri si produse compus din domeniile care te intereseaza.

Pret:Orice pret
Interese:Toate
Culoare:Toate culorile
Mobilierul de terasă, esențial pentru a te bucura de localul preferat și de primăvară fără compromisuri

Mobilierul de terasă, esențial pentru a te bucura de localul preferat și de primăvară fără compromisuri

Terasa este modul sigur prin care impaci vremea cu soare care nu te lasa sa stai in casa cu bucataria excelenta si ambianta deosebita a localurilor.

Si cum te poti bucura pe deplin de toate acestea daca nu stai confortabil? Realizate din materiale de calitate, ergonomice, scaunele si canapele pentru terasa, mesele HoReCa si sezlongurile pentru piscina oferite de Sensio pot fi vazute ca ingredientul secret al acestui cocktail savuros dintre industria ospitalitatii si primavara.

Cu tonuri vesele sau cu un aer discret, diafane si aerate, piesele de mobilier din colectia Sensio pentru terasa pot fi usor armonizate cu personalitatea oricarui local, dand nastere unor amenajari remarcabile.

O demonstreaza numeroasele localuri care au ales deja mobilierul de exterior Sensio.

Iata doar cateva dintre ele: Terasa Nuba HerastrauMobilierul Sensio imprumuta accente moderne unei amenajari care evoca saloanele de ceai japoneze.Cafeneaua Costadoro Mega MallO propunere Sensio reconfortanta in aceeasi masura in care este exotica.Restaurantul Ago Herastrau Solutia Sensio a incorporat in acest caz doua aspecte: pozitia restaurantului, situat pe malul lacului, si specificul mediteranean al bucatariei, fiind propuse astfel elemente de inspiratie internationala, marina, contemporana si fusion.Terasa Excelsior CraiovaMobilier de exterior Sensio, perfect match pentru o locatie de exceptie..