Milionari in idei, 18 aprilie: Atrage perechea potrivita!, cu Cerasela Rogen

Milionari in idei, 18 aprilie: Atrage perechea potrivita!, cu Cerasela Rogen

Va invitam luni 18 aprilie la o editie speciala a Milionarilor in Idei si anume Perechea Potrivita! Cerasela Rogen – coach transformational va fi moderatoarea acestui eveniment la care sunteti invitati cu totii, doamne, domni, singuri sau nu, pentru a afla tainele unei relatii reusite.

Simti ca indiferent ce ai face esti nemultumita de relatiile din viata ta? Nu reusesti sa gasesti partenerul sau partenera potrivita din toate punctele de vedere? Te ascunzi in spatele scuzei unui program incarcat si al lipsei de timp pentru a-ti gasi perechea?

Sau poate ca ai o relatie care nu mai merge, amandoi ati evoluat si simti ca nu va mai potriviti? Ai deja o familie si copii si parca te simti blocata, nu mai ai timp pentru tine si partenerul tau? Sotul tau nu se ridica la nivelul dorit de tine? Sotia ta este prea ocupata sau prea obosita sa mai existe o relatie de cuplu?

Daca ai raspuns DA la una sau mai multe intrebari de mai sus, daca iti doresti o relatie care sa te implineasca si sa te ajute sa evoluezi, vino cu noi la aceasta intalnire unde vei gasi raspunsurile la problemele tale.

Afla cum poti sa iti folosesti energia feminina pentru a atrage sufletul pereche. Descopera cum sa ai succes cu pesoanele de sex opus. Invata ce ai de facut pentru a avea o relatie stabila si armonioasa!

Va asteptam cu drag sa invatam, sa socializam, sa ne cunoastem!
Poti sa iti faci reclama si sa iti promovezi afacerea, serviciile sau produsele. Poti imparti carti de vizita, flyere sau alte materiale promotionale.
La tombola poti oferi vouchere de reducere sau alte cadouri si ai ocazia sa iti prezinti afacerea.

Contributia de participare este 50 Ron – in care este inclusa consumatia – gustari, cafea, ceai, apa.

Pentru rezervari trimiteti SMS la 0749013347 – Cristina sau 0761145580 – Cerasela, sau mesaj FB –  Milionari in Idei.

Evenimentul va avea loc la Hotel Marshal Garden (Calea Dorobanti 50B) luni 18 aprilie 2016 de la ora 19.00.