Mi-a adus flori, deci știu că îi pare rău

Mi-a adus flori, deci știu că îi pare rău

Violența domestică nu dispare dacă închidem ochii. Aceasta face victime în fiecare zi. Citește povestea unei femei abuzate care a ajuns virală pe internet și dă-o mai departe pentru ca fiecare persoană să fie atentă și să raporteze autorităților dacă observă semnele abuzului fizic și psihic.

“Azi am primit flori. Nu era ziua mea sau altă zi specială. Aseară ne-am certat pentru prima oară. Mi-a spus lucruri care m-au durut. Mi-a dus flori, deci stiu că îi pare rău și că regretă că m-a jignit.

Azi am primit . Nu era noastră sau altă zi specială. Aseară m-a izbit de un perete și a încercat să mă strângă de gât. Parcă trăiam un coșmar. Nu îmi venea să cred că ceea ce trăiesc este real. M-am trezit de dimineață plină de vânătăi. Mi-a adus flori, deci știu că îi pare rău.

Ai am primit flori. Nu era ziua femeii sau altă zi specială. Aseară m-a bătut din nou. De data asta mai rău ca altădată. Ce o să fac dacă îl părăsesc? Cum o să am grijă de copii? Cum o să mă descurc? Mi-e frică de el, dar mi-e frică și de el. Mi-a adus flori, deci știu că îi pare rău.

Azi am primit flori. Multe . Azi a fost o zi specială. Este ziua înmormântării mele. Aseară m-a omorât. M-a bătut până m-a omorât.”